Digidexo.com

Hva er behandlingen for vann i det indre øret?

Hva er behandlingen for vann i det indre øret?


Det er frustrerende å ha vann fast i det indre øret, som også kan resultere i å høre blokkering, svimmelhet og kvalme. Det er flere måter å behandle dette problemet.

Hvordan det kommer vann inn i det indre øret

Vann noen ganger kommer i det indre øret gjennom en infeksjon, enten viral eller bakteriell, som sprer seg fra mellomøret til ørets indre kammeret. Dette kan skje når en mellomøret infeksjon fører til at trommehinnen til å sprekke så væske slippes til det indre øret, eller det kan skje som et resultat av svømmer øre eller til og med for mye væske fanget i et øre fra å ta en dusj.

Sitte og vente

Ifølge American Academy of Family Physicians, noen mennesker velger å la en indre øret infeksjon gå sin gang. Dette er ikke det tryggeste alternativet, siden en indre øret infeksjon regnes som den farligste typen. Ta kontakt med en lege for å finne årsaken til infeksjonen og å behandle det deretter.

Behandle smerte

Pasienter som er svært ubehagelig på grunn av vann i øret symptomer kan velge å behandle ubehag med over-the-counter smertestillende før de har mulighet til å snakke med en lege, ifølge American Academy of Family Physicians. En lege kan forskrive antibiotika eller til og med kirurgi, avhengig av årsaken til infeksjonen.

Antibiotika behandling

Legene er svært forsiktig med å bruke antibiotika, siden bivirkninger kan forårsake mer skade. Men i ekstreme tilfeller vil de foreskrive antibiotika for vedvarende infeksjoner.

Kirurgi

Rådføre seg med legen din for å tenke ut en behandlingsplan for vann i det indre øret. Hun eller han kan anbefale operasjon hvis infeksjoner gjenta seg.