Digidexo.com

Hjem rettsmidler for tick fjerning

Det er mange hjem rettsmidler for tick fjerning. Mange av disse metodene høres mye enklere og mer attraktivt enn det legen anbefalte metoden for tang fjerning av den ekle parasitten, men i virkeligheten kan øke sjansene for infeksjon eller sykdom for offeret av flåttbitt.

Hva er en Tick?

En hake er et lite, blodsugende parasitt i arachnid familien som bor på blod av en rekke skapning, som hjort, kuer, hunder, katter og til og med mennesker. Flått "finne" verter ved å sitte på høye gresstrå eller i trær eller busker, venter på en vert for å reise med. Når verten børster løvverk eller gress, er flåtten deretter overført til vertens kropp. Det vil vanligvis ser etter en varm, fuktig flekk på vertskroppen, noe som forklarer hvorfor flått er ofte funnet i armhulene, crotches og andre sprekker. Når den finner et egnet område av kroppen, vil det feste seg til verten ved å bite, og deretter sette inn en sonde gjennom huden av verten for å suge blod. På denne måten kan flåtten passere langs sykdommer og infeksjoner som tularemia og Lyme sykdom.

Hyppigst rapporterte hjem rettsmidler

Mange argumentere dekker flåtten i et stoff som vil kvele den. Det er antatt at flåtten vil kveles og så la gå, slippe seg selv uten å måtte trekke den av eller bekymre seg om hodet er igjen i huden. De ulike stoffene rapportert å jobbe inkluderer vaselin, flytende såpe, varmt stearinen, neglelakkfjerner, flass shampoo og bensin.

Noen mennesker talsmann skadet flåtten ved å brenne det eller poking det gjennom med en sutur nål. Andre argumentere ved hjelp kanten av et kredittkort for å skrape flåtten ut av huden eller bruke skarpe instrumenter for å fjerne flåtten.

Det er over-the-counter spraypreparater som visstnok fryse flåtten, noe som gjør det i stand til å gulpe eller sikle, men slik at bittet å slippe til hjelp i enkel fjerning.

En uvanlig metode innebærer å fukte en fingertupp med spytt og forsiktig lage sirkler på flåtten kontinuerlig til den slipper taket i huden. Den fjerne haken da personen presser straks den mellom tommel og pekefinger negler for å drepe den, slik at man unngår flåtten umiddelbart bite igjen.

Hvorfor disse metodene er utilrådelig

Disse typer fjerning kan virke noen ganger, men det er fordi det enten fører til at flåtten å kveles eller sjokkerer flåtten til å slippe det er bite. Uansett er flåtten sannsynlig å regurgitate innholdet i magesekken sin, forårsaker en tilstrømning av flere bakterier og bakterier inn i bite området. Dette kan føre til en høyere sjanse for infeksjon og / eller sykdom.

Videre flått bør aldri behandles med bare hendene, hvis det er mulig. En hake er potensielt full av sykdomsfremkallende bakterier. Anytime en hake håndteres eller fjernet med bare hendene, er det tilrådelig å umiddelbart og grundig vask hendene med en anti-bakteriell såpe eller rengjøringsmiddel.

Riktig måte å fjerne en hake

Ta tak i flåtten med butt pinsett nær hodet, og sakte og konsekvent trekker frem flåtten utgivelser sin bite. Drepe og lagre flåtten, i tilfelle symptomer på sykdom oppfølging og en lege trenger å se prøven.