Digidexo.com

Hvordan bli en holistisk livsstil Coach

Som en helhetlig livsstil coach, er arbeidet for å bedre levevaner til dine kunder og fremme nye sunn atferd. Du vil oppmuntre kundene til å bygge kompetanse og gi opplæring og støtte for å opprettholde progressive livsstilsendringer som reduserer langsiktige helserisiko. Som en helhetlig livsstil coach, du utsikt kroppen som en helhet organisme, og arbeide for å styrke de tre pilarene i god langsiktig helse: ernæring, mosjon og en sunn emosjonell tilstand. Som sertifisert holistisk livsstil coach, er du ikke en sertifisert ernæringsfysiolog eller klinisk ernæringsfysiolog med mindre du har tidligere gjennomført separate og nødvendig utdanning. Holistisk livsstil coaching er ikke ment å behandle eller diagnostisere sykdom. Dine kunder bør rådføre seg med primær-omsorg lege før du gjør noen langsiktige endringer i kosthold og / eller trening.

Bruksanvisning

•  Meld deg på en oppføring nivå helhetlig livsstil coaching program som Chek (Korrigerende High-Performance Exercise Kinesiology) Institute Education Level One, som fokuserer på vurderinger mens kroppen er i bevegelse, for å skaffe juridisk sertifisering for å praktisere som en helhetlig livsstil coach, nivå ett program. Dette vil garantere deg nivå en sertifisering som en helhetlig livsstil coach.

For å få ditt nivå to holistisk livsstil coaching sertifisering, som fokuserer på avanserte tilbake omsorg som roten til mange helsemessige sykdommer, må du fullføre nivået en sertifiseringsprogram 40 dager før nivå to kurs. Vellykket gjennomføring av nivå to kursprogram vil garantere deg et avansert nivå to sertifisering.

Fullfør nivå tre program, som inkluderer å studere saken historier etter endt nivå en og to, henholdsvis. Du vil bli pålagt å demonstrere kunnskaper og ferdigheter med alle tidligere teknikker før det skifter til dette nivået.

Komplett nivå fire og masternivå fem ved å kontakte Chek Institute direkte. Sertifiseringen for nivå en, to, tre, fire, og masternivå fem er ikke staten bestemt. Som en bachelor, master- eller doktorgrad, er sertifisering universelt akseptert.

Hvis du er en profesjonell i feltet av helse og velvære for eksempel en fysioterapeut, osteopatisk, en lege, en kiropraktor, en idrettsmedisin lege, eller en fitness profesjonell, vil du kan forbedre forkunnskaper etter trening for å være en helhetlig livsstil coach.

Tips og advarsler

  • Etter å ha fullført nivå én, to, tre, fire, eller fem-sertifisering, kan du tilby helhetlige livsstil coaching tjenester online så mange sertifiserte trenere gjøre.
  • Som en helhetlig livsstil coach, er du ikke en lege og nivå én til fem sertifisering som en helhetlig livsstil coach er ikke en lisens til å diagnostisere eller behandle sykdom.