Digidexo.com

Hvordan å stoppe en uti fra framdrift

Hvordan å stoppe en uti fra framdrift


Symptomer på en urinveisinfeksjon (UVI) inkluderer en sterk, konstant trang til å urinere, urinering ofte men små mengder, svie ved vannlatning og muligens blod i urinen. Bekken trykk, feber, frysninger, kvalme og nedre del av magen ubehag kan også forekomme. Noen ganger kan du rydde opp din UTI hjemme og stoppe det fra å komme videre til et punkt der du må ta et kurs av antibiotika.

Bruksanvisning

lindre symptomene. Phenazopyridine er en vanlig ingrediens i over disk uti medisiner. Disse medikamentene hjelpe behandle smertefull brennende, men de har ikke kurere infeksjonen. Noen kan slå urinen en oransje eller rød farge. Kryss av i boksen, og oppsøke lege for riktig dosering. Ikke ta over disk medisiner for mer enn to dager. De kan forårsake hodepine og mageproblemer og kan ikke være egnet for pasienter med andre helseproblemer.

•  Hold deg hydrert. Drikk vann eller klare væsker for å skylle infeksjonen ut av blæren. Ifølge DeepFitness.com, kan det hende du trenger å drikke opp til en gallon en dag å helt skylle infeksjonen ut. Tranebærjuice, viden kjent som et folk rette for behandling av UVI, fungerer som en naturlig antibiotika. Prøv å finne tranebærjuice uten ekstra søtstoffer. Ifølge Carol J. Mulvihill, hjelper usøtet tranebærjuice hindre bakterier fester seg til veggene i blæren. Blåbær juice har også lignende egenskaper.

Unngå irriterende blæren. Begrens inntaket av alkohol, sitrus og drikker med koffein. Sitrus drinker kan også skape et alkalisk miljø i blæren, som bare oppfordrer bakterievekst. Hvis du føler trang til å urinere, gjør det så snart som mulig. "Holde den" bare vil øke sjansene dine for å videreutvikle en UTI.

Hold deg komfortabel. Hold genital området rent for å hindre flere bakterier i å vokse. Iført løse klær vil også bidra til å forhindre spredning av smitte. Kvinner bør også unngå tamponger, boblebad og hygiene spray.

Gi naturlige kosttilskudd en prøve. Hvis du finner den tranebærjuice også terte, prøve å ta det i pilleform. Hvitløk kosttilskudd har også en antibakteriell effekt, ifølge DeepFitness.com.

Tips og advarsler

  • Se en lege hvis du symptomene ikke avtar etter 1 uke. Andre forhold, blant annet flere seksuelt overførbare sykdommer, kan ha lignende symptomer som en UTI. Forsinke antibiotikabehandling kan føre til UVI blir verre og sprer seg til nyrene. Mange apotek vil selge testturer for å hjelpe deg å avgjøre om du har en UTI.
  • Ifølge Mayo Clinic, bør du ikke drikke tranebærjuice hvis du tar blodfortynnende medisiner warfarin som det kan være mulige interaksjoner. Ring legen din dersom du opplever kortpustethet, forvirring eller blålig hud. Innleggelse og behandling med intravenøs antibiotika kan være nødvendig for alvorlige infeksjoner.