Digidexo.com

Protokoller for tale Assessments

Protokoller for tale Assessments


Patologer bruker ulike protokoller for tale vurderinger for å fastslå problemer med vokalisering. Talevansker stamme fra en rekke årsaker, og kan plage barn, voksne og pensjonister. Nasal og væske problemer kan påvirke en persons tale, som kan funksjonshemninger. Som Internett-kommunikasjon fortsetter å normalisere, tale også påvirker teknologien. Til slutt, protokollene er avgjørende for å vurdere alle tale bekymringer.

Barne Protokoller

Barn som har problemer med artikulasjon, problemer hakkete eller lider andre tale lidelser kan tjene på en profesjonell vurdering. Ifølge Cincinnati Children organisasjon, tale vurderingsprotokoller observere vokal resonans, sjekk for mandel hevelse og hvor godt oksygen passerer gjennom nesen. Barn blir også bedt om å sette på hodetelefonene og snakke inn data mikrofoner slik at patologer kan gjennomføre en "nasometric" vurdering. En nasal evalueringen måler vokale lyder som kommer fra munnen og nesen samtidig. Denne evalueringen kan hjelpe patologer bestemme pustemønster, som er en viktig årsak til dårlig tale.

Uføre Protokoller

Handikap ofte lider av dårlig tale. Forskjellige tale vurderinger kan hjelpe patologer i å hjelpe funksjonshemmede pasienter bedre vokal mønstre. Kløft-gane lidelse er en høvding eksempel. Patologer begynne med å undersøke munnhulen funksjoner. Ifølge University of Buffalo, disse funksjonene inkluderer, men er ikke begrenset til: lepper, tenner, tunge, strupehodet og den harde og myke ganen. Denne undersøkelsen bidrar til å bestemme problemer med hyper-nasality og konsonant uttale. Rhinomanometry medarbeidersamtaler ofte et resultat av disse undersøkelsene. Denne avgrensnings vurderer lufttrykk og flyt som tale foregår for å hjelpe patologer i trening hare-gane lider hvordan å balansere vokal tone.

Radio tale Protokoller

Internet tale vurderinger vokser mer viktig som digital kommunikasjon fortsetter å vokse. Taksering av flygeledere er et godt eksempel på fagfolk som kommuniserer via radioteknologi, ifølge Federal Aviation Commission. Forståelighet protokoller er viktig å sørge for at radio tale er krystallklar. Disse protokollene undersøke mottakerreaksjons forsinkelser og hvordan ukomprimert lyd overføringer fra en radio til en annen. Radiotale vurderingsprotokoller blir enda mer relevant som analoge til digitale signal overganger fortsette å utvikle.