Digidexo.com

Hvordan bruke urter for å slappe av

Hvordan bruke urter for å slappe av


Dagens moderne liv forårsaker stress, men du kan bruke urter for å slappe av og roe ned sinnet og musklene dine. Siden tidenes morgen har beroligende urter trøstet sorgen og lettet nervøsitet og angst. For kronisk følelsesmessig opprørt, noen urter er svært effektive i å redusere angst. Avhengig av individuelle stressnivået, kan du ha nytte av blant annet urter i kostholdet ditt.

Bruksanvisning

•  Legg opp til 10 dråper California poppy skjær til en kopp vann og drikke tre ganger om dagen for å lindre mild angst og stress. Alternativt, bratte 1 spiseskje av California poppy te i en kopp kokende vann i fem minutter. Bruk opptil fem ganger daglig. I motsetning til sin opium fetter, inneholder California poppy alkaloider som hjelper hjernen i avslappende.

Bruk Passion Flower ekstrakt om natten for å hjelpe deg å sovne under stressende tider. Opp til 300mg av denne urten, tas som et supplement med et glass melk eller blandet i juice, kan forbrukes én time før du går til sengs for å slappe av sinnet og fremme dyp søvn. Når tatt i riktig dosering, vil Passion Flower ikke produsere morgen sedasjon bivirkninger.

Se etter Valerian rot kosttilskudd og Valerian rot te å berolige uryddig nerver og redusere søvnløshet. Valerian, høstet fra blader, blomster eller andre deler av anlegget, viser ingen gunstige resultater, bare røttene inneholder de aktive ingrediensene som trengs for å hjelpe deg å slappe av. Du må kanskje ta opp til 30 mg av vendelrot i tre uker før du opplever lettelse, siden denne urten avhenger av en oppbygging i systemet.

Dra nytte av den naturlige anti-angst effekten av humle, best kjent for ølbrygging. Dimetylvinyl
karbinol, den aktive ingrediensen i denne urt fungerer som en mild beroligende når noen få dråper av humle ekstrakten tilsettes til en kopp natta grønn te. Butikken hopp i kjøleskapet ettersom varme og lys kan raskt ødelegge sin effektivitet. Bruk humle i kombinasjon med urter, vendelrot, for økt effektivitet.

Nipp til en kopp kamille te når du trenger mild lindring eller når angst og stress fører til en urolig mage. Kamille inneholder glatt muskelavslappende egenskaper og er best egnet til fordøyelseskanal opprørt, selv om å drikke en kopp før sengetid kan også bidra til å lindre mild spenning.

Tips og advarsler

  • Bruk urte rettsmidler for å slappe av og redusere stress tidvis mindre regissert av en lege for bruk på en kontinuerlig basis.