Digidexo.com

Hvordan Heal gikt

Urinsyregikt er en form for leddgikt kategorisert etter plutselige akutte smerter i ekstremiteter. Tilstanden kan påvirke noen, men det er mer vanlig hos menn enn hos kvinner. Gikt normalt oppstår i leddet i stortåen, men det kan også føre til smerter i føtter, ankler, hender eller håndledd. Smerte varer i flere dager, slik at behandling er nødvendig for å kontrollere tilstanden. I tillegg forebygging gjennom kosthold og medisiner hjelper gikt lider.

Bruksanvisning

Bruk ikke-steroide anti-inflammatoriske legemidler. Denne behandlingen er funnet over-the-counter i navnet merkevare medisiner som Advil og Aleve. Resepter med høyere doser er også tilgjengelig fra leger. Anti-inflammatoriske medisiner redusere smerte og hevelse i leddet området.

Bruk Colchicine. Denne medisinen er vanligvis brukes til pasienter som er allergiske mot ikke-steroide anti-inflammatoriske medisiner. Dette er et stoff som trenger en resept fra en lege.

Motta injeksjoner av steroider. Steroid injeksjoner i stedet for betennelse er en raskere, direkte form for medisinering. Dette stoffet terapi brukes når andre medisiner forårsake allergiske reaksjoner hos pasienter. Den vanligste steroid medisiner som brukes for gikt er prednison.

hindre fremtidige angrep gjennom riktig kosthold. En gikt diett involverer senking av inntak av purin nukleinsyrer. Reduksjon av sjømat, alkohol og fettsyrer i kosten vil redusere smerten og hyppigheten av gikt angrep. I tillegg spise mer komplekse karbohydrater som hele korn reduserer risikoen for gikt.

Be legen din om medisiner for å forebygge. Fjerning av urinsyre for gikt pasienter er viktig å senke betennelse. Medisiner som Zyloprim og Aloprim senke mengden av urinsyre i kroppen, noe som reduserer sannsynligheten for gikt angrep. Forbedre nyrene 'funksjon av urinsyre fjerning er også bra for gikt pasienter. Leger kan foreskrive medisiner som Probenecid å forhindre gikt.