Digidexo.com

Hvordan lære ambidexterity

Michelangelos forbløffende kunstverk skapt et sted for ham i historien. Men det mange ikke er klar over er at han var ambidextrous. Ambidexterity betyr at du er i stand til å bruke høyre og venstre hånd like og med letthet å utføre oppgaver. Hvis du er som folk flest, du foretrekker en viss hånd for å gjøre oppgaver som smør brød, vri en flaske cap, pusse tennene, og gre håret. Denne hånden er kjent som dominerende hånd, mens den andre siden er kjent som den andre hånden. Hver gang du trenger for å utføre en oppgave, du bevisst bytte til din dominerende hånd. Men med praksis og litt tålmodighet, kan du bli ambidextrous.

Bruksanvisning

•  Bruk motsatt hånd så ofte som mulig. Når du vanligvis bruker din dominerende hånd, bytte til motsatt hånd. Det kan føles litt rart i begynnelsen, men med trening vil du komme over dette rar følelse.

Skriv med motsatt hånd. Prøv skrible og gjør linjer på papiret. Dette vil hjelpe deg å føle deg komfortabel å holde blyanten i den andre hånden. Prøv å skrive alfabetet med store bokstaver. Som du forbedre, øve skrive alfabetet i små bokstaver. Øv å skrive alfabetet hver dag.

Øv å skrive ett avsnitt om dagen. Hold praksis papirer slik at du kan se hvor mye du forbedrer deg. Du bør legge merke til noen forbedring hver dag.

Legg til et avsnitt til din praksis regime. Prøv å skrive flere avsnitt hver uke. Din skrivekunst og komfort nivå holder blyanten skal bli bedre når du øver.

Gjør en hobby eller spille en sport med den andre hånden. For eksempel bruke den andre hånden når du fotograferer eller dribbling en ball. Hvis du hekle, sette hekle nål i den andre hånden. Pass på at du ikke tilfeldigvis bytte til din dominerende hånd.

innlemme disse teknikkene når du spiser mat. Hold skjeen med motsatt hånd og grip din gaffel med din dominerende hånd.

Få kledd med motsatt hånd. Sette sokker på med den andre hånden. Button opp din skjorte eller bluse med motsatt hånd. Legg merke til hvor mange ting du kan gjøre med motsatt hånd.

Sett på beltet i motsatt retning som du vanligvis gjør. Sett beltet gjennom loopene med motsatt hånd.

Tren hjernen din til å bli ambidextrous ved å bruke begge hender til å utføre oppgaver. Rør to kopper væske med begge hendene samtidig. Bounce to baller samtidig med begge hendene. Prøv å skrive med begge hendene samtidig.