Digidexo.com

Hvordan å kurere dårlig ånde fra magen

Hvordan å kurere dårlig ånde fra magen


Hvordan å kurere dårlig ånde fra mage lidelser er nyttig å vite om du mistenker at du kan være lider av den type mage problem som kan føre til at pusten til å være mindre enn frisk. Mens det kan være en relativt kortvarig problem, kan slike tilfeller av dårlig ånde skade tilliten nivåer så lenge de varer.

Bruksanvisning

•  I nesten alle tilfeller av dårlig ånde som er forårsaket av mageproblemer, er den eneste måten å kurere dårlig ånde for å gå til sak, magen, og diagnostisere hva som er galt. Suger mints, ved hjelp av pusten frisket spray eller rense tennene vil ikke stoppe problemet. Så snart mynte eller tannkrem har slitt av, er den dårlig ånde tilbake. Heldigvis kan de fleste dårlig ånde som er forårsaket av milde mage lidelser bli kurert gjennom kosten.

Mage lidelser som sure oppstøt, tarm lidelser eller bare dårlig kan alle resultat i dårlig ånde. Hvis du lider av acid reflux, som er når de fordøyelsesenzymer syrer fra magen lekke tilbake i fordøyelseskanalen og reise opp i spiserøret, kan en justering i kostholdet bidra til å kurere dårlig ånde. Prøv å unngå krydret mat, meieriprodukter og rødt kjøtt, og drikke rikelig med vann for å skylle ut systemet. Redusere porsjonsstørrelsen kan også hjelpe så magen produserer mer syre jo mer mat den trenger for å fordøye.

Forstoppelse og andre tarmsykdommer kan føre til dårlig ånde fordi disse tilstandene kan opprette en opphopning av gasser i magen som kan deretter gå ut av kroppen gjennom munnen. Spise en diett rik på fiber og lite sukker vil bidra til å bekjempe dette problemet.

Dehydrering kan føre til mageproblemer og derfra til dårlig ånde, så drikker de anbefalte 6-8 glass vann hver dag kan bidra til å kurere både dårlig ånde og mageonde. Prøv å nippe vannet i løpet av dagen i stedet for å drikke store mengder en gang.

Hint

  • En endring i kostholdet kan gjøre underverker for mindre mageproblemer som forårsaker dårlig ånde, men dårlig ånde kan være de første tegnene på at noe litt mer alvorlig skjer. Hvis endringer i kostholdet ikke kurere dårlig ånde, bør du konsultere legen din som vil være i stand til å gjøre mer omfattende tester for å diagnostisere noen mageproblem.