Digidexo.com

Hvordan finne Home Health Care

Hjem helsevesenet er definert som faglært eller omsorg omsorg som tilbys til en eldre eller funksjonshemmet person i hans eller hennes hjem. Hjem helsevesenet er også kjent som dyktige omsorg, og hvis ofte tilgjengelig i de fleste fylker over hele USA
Finne gode hjem helsevesenet er ikke alltid lett, og det kan ta litt tid, avhengig av hva du leter etter, for å finne. Men for de fleste situasjoner, er det ulike samfunns alternativer tilgjengelig for seniorer eller familiemedlemmer.
Lær hvordan du kan finne hjem helsevesenet i din kommune, og gi din kjære den beste i kvalitet på omsorg og livet som du muligens kan.

Bruksanvisning

•  Se først i din lokale telefonboken under "Helsetjenester" eller "Home Health Care." I noen byer og tettsteder, kan også nås slike tjenester gjennom County Health Department.

Be dine venner, naboer eller andre familiemedlemmer som bor i området, hvis de vet om noen hjem helsemyndigheter i samfunnet. Spør om deres rykte og priser. Hjem helsevesenet er ikke billig, og Medicare ikke vanligvis dekke det. Selvfølgelig, det er alltid formildende omstendigheter, men sjekk med hjem helsemyndigheter du finner.

Sjekk med Besøks Sykepleiere foreninger i samfunnet. Ofte disse tjenestene tilbyr lpns, RNS og fysiske eller ergoterapeuter som kan komme til et hjem et forhåndsbestemt antall ganger per uke eller måned.

Ring Medicare Hjem Helse sammenligne program for å finne navnene på legitime og sertifiserte byråer i ditt område. Du kan kontakte dem på telefon 800.633.4227 eller på deres hjemmeside på www.medicare.gov. Eller, sjekk med National Association for Home Care & Hospice på 202.547.7424 eller besøke dem på deres hjemmeside på www.nahc.org

Tips og advarsler

  • Alltid sørge for at all hjelp du leie er sertifisert og trent.