Digidexo.com

Spinal Surgery Recovery

Hvis du lider av rygg eller nakke smerter og har ikke responderte godt på smertestillende medikamenter eller andre ikke-kirurgiske behandlinger, kan du være en kandidat for spinal kirurgi. Spinal kirurgi pasienter kan forvente en utvinning periode på flere uker.

Sykehusopphold

Sykehusoppholdet etter spinal kirurgi varierer for hver enkelt. Det tar mindre tid for en yngre, sunnere person til å gjenopprette enn det gjør for noen som er eldre og har andre helsemessige problemer. Normal lengde på oppholdet er to til fem dager.

Smertestillende medikamenter

Noen smerte er normalt etter ryggkirurgi. For de første 24 timene etter operasjonen, vil legen sannsynligvis gi deg smertestillende medikamenter gjennom IV. Legen vil foreskrive smertestillende medikamenter for deg å ta etter at du går hjem.

Aktivitet

Du vil bli oppfordret til å komme ut av sengen og gå samme dag du har kirurgi. Dette er viktig fordi det ikke bare vil bidra til å forhindre lungebetennelse, men det vil også fremme helbredelse. Legen din kan forskrive en spenne til å brukes mens ut av sengen.

Attitude

Din holdning har mye å gjøre med utvinning perioden etter enhver operasjon. Bestemme å gjøre alt som kreves av lege og fysioterapeut for å sikre en rask utvinning.

Tilbake til arbeidet

De fleste er i stand til å vende tilbake til arbeid innen seks uker etter ryggkirurgi. Selvfølgelig avhenger dette av hva slags arbeid du gjør. Hvis du har en jobb som krever mye fysisk aktivitet, vil du mer enn sannsynlig være ute av arbeid for en lengre periode.