Digidexo.com

Hvordan finne en lege når du ikke har forsikring

Over 46 millioner amerikanere var uten helseforsikring dekning i 2009, ifølge US Census Bureau. For de uten dekning, går uten medisinsk behandling kan virke som det eneste alternativet tilgjengelig før de kan kjøpe forsikring eller få en jobb som gir helseforsikring. Føderale, statlige og lokale ressurser, men gi gratis eller rimelige alternativer hvis du ikke har forsikring.

Bruksanvisning

Finn et fellesskap helsesenter. Den amerikanske Helse Resources og Services Administration, et byrå innen det amerikanske Department of Health and Human Services, går et nettverk av rimelige samfunnet helsesentre og gratis klinikker over hele landet der du kan finne en lege hvis du ikke har forsikring. HRSA klinikk leger tar gebyr basert på hva du har råd til å betale. I tillegg til medisinsk behandling, mange HRSA nettsteder tilbyr gratis eller rimelige tannhelsetjenester i tillegg. HRSA nettsted tilbyr et enkelt søk verktøy for å finne en klinikk i din kommune.

Bruk en retail helseklinikk. Detaljhandel helseklinikker er legens kontorer lokalisert i en detaljhandel innstilling, for eksempel et kjøpesenter, apotek eller et apotek. Du trenger ikke helseforsikring for å se en lege på en retail helsestasjonen, og de fleste detaljhandel klinikker godta walk-in pasienter. Gebyrene varierer for et besøk til en retail helsestasjonen, og tjenester fokusere mest på å behandle vanlige sykdommer og gi vaksiner eller annen forebyggende behandling. MinuteClinic, en retail helsestasjon kjeden, kostnader $ 69 for en eksamen og $ 29 for en vaksinasjon.

Besøk et presserende omsorg anlegget. Øyeblikkelig hjelp sentre er walk-in klinikker og helsesentre som tilbyr umiddelbar omsorg for mindre sykdommer og skader. Øyeblikkelig hjelp klinikker er vanligvis åpne lenger timer-inkludert sene kvelder og helger-og leger vil se deg umiddelbart. Avgifter varierer avhengig av hvilken type service; de fleste øyeblikkelig hjelp klinikker aksepterer både kontanter og kredittkort, så du trenger ikke helseforsikring for å finne en lege. Den Urgent Care Association of America tilbyr et verktøy for å finne øyeblikkelig hjelp sentre landsdekkende, og internett-kataloger som FindUrgentCare gi klikkbare kart for å hjelpe deg å finne en øyeblikkelig hjelp klinikken.

Gå til legevakten. Hvis du ikke har helseforsikring, men trenger å finne en lege, kan nærmiljøet ditt sykehusets akutt hjelpe. Akuttmottak er en del av helsetjenester sikkerhetsnett i USA, behandler pasienter uten vurdering av betalingsevne, i henhold til American College of Emergency Physicians. Du må kanskje vente å se en lege dersom skadene er ikke livstruende, og du sannsynligvis ikke vil se den samme legen to ganger på gjentatte besøk-men akuttmottak vil hjelpe deg å finne en lege hvis du ikke har helseforsikring.