Digidexo.com

Arm øvelser med Sternal Forholdsregler

Arm øvelser med Sternal Forholdsregler


Sternum - som er vanligvis referert til som brystbenet - ligger på forsiden av brystveggen, og festes til kravebenet og ribber. Personer som opplever skade eller traume til brystbenet, slik som det som skjer i løpet av en ulykke eller visse typer kirurgi, kan bli pålagt å følge sternale forholdsregler. I de fleste tilfeller vil disse begrensningene være på plass for fire til åtte uker, som sternum fortsetter å helbrede. Sørg for å varsle din helsevesenet team hvis du legger merke til sternum ustabilitet eller symptomer som kan tyde på infeksjon i løpet av denne tidsperioden.

Løfte Restriksjoner

Personer som er utvinne fra traumer til sternum må følge bestemte restriksjoner løft. Faktisk, Hawaii Pacific Health heter det at de som har gjennomgått invasiv hjertekirurgi ikke kan løfte mer enn 10 pounds i fire til åtte uker etter operasjonen. De som ønsker å opprettholde en motstand-trening rutine kan være i stand til å innlemme noen arm øvelser med lette manualer, for eksempel de som Totalt 10 pounds eller mindre. Bruk begge armene til å løfte tunge gjenstander - enten under styrketrening eller mens du utfører daglige gjøremål - kan bidra til å forhindre overflødig stress på sternum, sier Hawaii Pacific Health.

Aerobic Restriksjoner

Personer som liker aerobic arm øvelser kan også bli nødt til å følge bestemte forholdsregler følgende sternum traumer. Roere, arm ergometer og ellipsentrener arm spakene er forbudt i løpet av fire til åtte ukers periode, bemerker Hawaii Pacific Health. I stedet kan utøvere ønsker å melde deg på aerobic øvelser som ikke legger vekt på brystbenet - som tredemøller og ergometersykler. Avvikle disse aktivitetene hvis de forårsaker smerte eller ubehag i overkroppen.

Atletisk Restriksjoner

Sportslige aktiviteter kan plassere en stor belastning på armene og overkroppen. Det burde ikke komme som noen overraskelse, da, at mange av disse hendelsene er begrenset under sternale utvinning perioder. Bowling, golf, svømming og ballspill med racket - for eksempel tennis eller squash - er spesielt farlig for personer med sternal forholdsregler, og bør unngås for enhver pris. Overgangen sakte tilbake til disse aktivitetene etter sternale forholdsregler er løftet for å sikre optimale resultater i gjenopprettingsprosessen.

Ytterligere anbefalinger

Selv de som følger sternale forholdsregler til "T" kan fortsatt oppleve bivirkninger under sternum utvinning. Personer som legger merke til rødhet langs deres sternum snitt linjen kan være lider av en infeksjon, og bør varsle sin helsevesenet team så snart som mulig. I tillegg har pasienter som opplever en økning i kortpustethet, feber, sårhet langs deres innsnitt området, eller klikke / klaprende langs brystbenet bør diskutere sine symptomer med legen sin. Selv om det kan være vanskelig å overvåke for disse bivirkningene, er det avgjørende å sikre optimale resultater etter sternum traumer.