Digidexo.com

Slik finner du ut Size for brystimplantater

Mange kvinner anser brystimplantater hvert år. De fleste kvinner er på jakt etter større, perkier bryster, men har tenkt for at resultatet skal se naturlig på sin ramme. Imidlertid kan implantater som er for store vis under huden, og altfor små implantater kan synke inn i eksisterende brystvevet og gi minimal støtte. For riktig dimensjonering, er det viktig å gå til en god kirurg som vil gi rom for god tid til å gi deg råd om hvordan du størrelse implantater for å opprettholde naturlig utseende og følelse.

Bruksanvisning

Mål bandet ditt størrelse ved å få en passende måling fra under brystene, rundt brystkasse. Ta en titt på bras på en hederlig dameundertøy butikker som gjenspeiler bandet ditt størrelse i høyere cup størrelser. Husk at siden bras varierer fra produsent til produsent, kan du ikke regne med brystene montering inn i en bestemt BH etter operasjonen, men ser på forskjellige størrelser kan hjelpe deg å få en idé om hva det kan være lurt.

Velg ut noen av dine favoritt skjorter og kjoler, og ta dem med deg til kirurgens kontor for en konsultasjon. Ta en ektefelle eller betrodd venn med deg til konsultasjon, hvis mulig, for å få en second opinion på størrelser.

Gå til legens kontor iført en vanlig sports-BH. Be ham om å plassere implantater i forskjellige størrelser i BH for å gi deg en idé om hvilke størrelser implantater vil gi på rammen. Vær sikker på at kirurgen måler bredden på brystet for å være sikker på at du prøver på størrelser som passer, som en utilbørlig bredde vil se unaturlig og kan vise gjennom huden.

plukke noen få implantater som ser ut til å passe kroppen din godt. Prøv på dine skjorter og kjoler å få en følelse for hvordan implantatene vil se under din favoritt klær. Test en litt større størrelse enn den du føler er best, som brystimplantater bosette og ser en mindre etter gjenopprettingsprosessen.

Få meninger fra din venn og fra kirurgen på hvordan disse implantatene vil se under huden. Bestem om implantater er best plassert under muskelen eller over muskelen. Under-the-muskelen implantater ser mer naturlig over tid, men noen kirurger ikke er komfortabel med den mer-vanskelig prosedyre. Post-op utvinning er lengre og litt mer smertefull for mindremuskel implantater, men resultatene kan være verdt det.

Tips og advarsler

  • Ikke forsøk å vurdere størrelsen på riktige implantater hjelp hjemme programvare eller ved å se på magasiner eller bilder. Kvinner har ofte urealistiske forventninger til styrking resultater hvis de sammenligner seg selv til bilder av modeller eller unøyaktige bilder fra en datamaskin progam. Hver kropp er forskjellig og krever spesielle hensyn ved kirurgen og pasienten.