Digidexo.com

Hvordan bruke Fleet Klyster Før en prostatabiopsi

Prostata, en liten kjertel som hemmeligheter væske ved ejakulasjon, kan utvikle ukontrollert cellevekst eller kreft. Selv om en prostata eksamen kan varsle urologen at det er noen form for problem med prostatakjertelen, er en prostata biopsi den eneste definitive måten å diagnostisere prostatakreft. I forberedelsene til en prostata biopsi, kan urologen be deg om å bruke en Fleet klyster for å rense ut tarmene natten før.

Bruksanvisning

Anta en komfortabel stilling. For mange mennesker, ville dette være en liggende ned stilling med knærne bøyd og trukket til brystet. Vurdere å sette et håndkle ned for å unngå drypp eller søl fra klyster væske.

Fjern lokket fra tuppen av applikatoren og sett spissen applikatoren inn i endetarmsåpningen, pekte i retning av din marine. Klem innholdet i flasken festet til klyster fluid nesten alle borte. Bruk fast, jevnt trykk og en svak side-til-side bevegelse.

Når alle klyster væsken er borte, fjern tuppen applikatoren fra endetarmsåpningen. Bo i posisjon til du føler den intense trangen til å bruke badet. Det bør ikke ta mer enn ca fem minutter før du føler trang.

Tips og advarsler

  • Avhengig av hvor komfortabel du er med anal penetrering, kan du ha problemer med å sette Fleet klyster applikator tips inn i endetarmsåpningen den. Tenk bærer ned som om du har avføring, fordi dette kan bidra til å slappe av dine endetarms musklene. Du kan også bruke et smøremiddel for å hjelpe sette tuppen av applikatoren.
  • Du bør ikke bruke en Fleet klyster hvis du har brukt en i den siste uken. Du bør også unngå Fleet klyster hvis du har nyresykdom, hvis du er dehydrert, eller hvis du har en elektrolyttforstyrrelser, ifølge RxMed.