Digidexo.com

Naturlige måter å rense systemet

Naturlige måter å rense systemet


Følelser av treghet eller sykdom er ofte indikasjoner på at kroppen trenger å bli renset. Naturlig system renser avgifte kroppen, frigjøre giftstoffer som har blitt lagret i nyrer, lever, tykktarm og fett. Du kan føle deg syk som giftstoffer passere tilbake gjennom systemet. Etter å ha fullført en rens, vil du oppleve en fornyet energi og føler sunnere enn før. Å drikke rent vann hjelper kroppen å skylle giftstoffer raskere. Rådfør deg med en lege eller ernæringsfysiolog før du tar fatt på en drastisk endring i kostholdet ditt.

Colon Cleanse

Kolon rensing er det første trinnet i en naturlig rens fordi det renser kolon av urenheter og gjør det mer effektivt for å skylle ut giftstoffer fra resten av kroppen din. Oppnå naturlig kolon rensing ved å ta kolon stimulerende produkter enten gjennom munnen eller gjennom endetarmen. Disse produktene omfatter klyster, enzymer, pulver, urtete, antiparasite kapsler og avføringsmidler. En alternativ metode, kolon vanning, er utført av en lisensiert colonic tannpleier eller kolon terapeut som bruker en maskin til å pumpe vann inn i tykktarmen og spyle ut urenheter gjennom et eget rør. Terapeuten kan legge enzymer, urter, kaffe eller probiotika for å øke den rensende kraft av vannet. Etter rensing av tykktarmen, kan du opprettholde en sunn kolon ved å øke inntaket av løselig og uløselig fiber. Løselig fiber finnes i kli, frukt, grønnsaker og havregryn, mens uløselige fiber finnes i korn og hele korn matvarer.

Natural Foods Diet

En naturlig mat kosthold vil gi kroppen med naturlige og organiske matvarer som er lett å fordøye og gi kroppen med viktige vitaminer og næringsstoffer som kan rense kroppen for urenheter. Du vil unngå matvarer som inneholder kunstige søtstoffer og andre tilsetningsstoffer som ikke finnes naturlig. Disse unaturlige matvarer føre til at kroppen til å lagre giftstoffer. Du kan spise naturlige frukt og grønnsaker rå, dampet eller Juiced. Juicing fjerner fiber og papirmasse fra maten slik at kroppen kan absorbere næringsstoffer raskere. Fiber er nødvendig for en sunn kolon funksjon, så spise litt hele frukter og grønnsaker, og spiser fiber gjennom matvarer som hele korn.

Fasting

Fastende begrenser eller eliminerer introduksjon av mat til kroppen, frigjør kroppen til å bruke fettreserver for energi. Når det ikke er opptatt bryte ned næringsstoffer fra maten, kroppen går på jobb rengjøring seg fra giftstoffer og urenheter som er lagret i leveren, nyrer, tykktarm og fettansamlinger. Det er tre grunnleggende typer fasting for avrusning. Den første er en total rask, der du helt avstå fra all mat og drikke unntatt vann. Monofood fasting er en type rask hvor bare én type av naturlig mat konsumeres i tillegg til vann. Bare én maten blir introdusert til kroppen, slik at fordøyelsessystemet ikke fungerer så hardt som med en full diett. Juice fasting krever at du spiser kun vann eller juice utvunnet fra rå frukt eller grønnsaker. Næringsstoffene i frukt og grønnsaker er lett tilgjengelig; kroppen ikke expend overskuddsenergi ekstrahere dem fra massen og fiber.