Digidexo.com

Hva kan jeg sette på min Candida Rash å drepe den?

En Candida albicans utslett er en gjær utslett som kan føre til mange ulike typer infeksjoner. Mange tror at bare kvinner får gjær infeksjoner vaginalt, men faktum er at alle kan få en gjær infeksjon hvor som helst på kroppen. Gulv installatører tendens til å få gjær infeksjoner på ryggen av sine ben bak knærne fra seg knebeskyttere, menn og kvinner får genital gjær infeksjoner.

Yoghurt

Jacob Teitelbaum, skrev MD om hvor vanlig yoghurt kan drepe gjær / candida i en artikkel som heter Candida --- eliminere gjær / Fungal Overgrowth på Vitality 101 hjemmeside. Noen naturforskere setter yoghurt bruker en tampong eller cheesecloth direkte inn i deres skjeden ved sengetid stedet for å bruke en over-the-counter gjær infeksjon produktet. Å spise yoghurt og bruke den direkte til hudutslett vil hjelpe klare det opp. Det er best å feste med vanlig yoghurt som har uten tilsatt sukker. Organisk eller naturlig yoghurt noen ganger fungerer best. Yoghurt kan spises på en daglig basis for å avverge og forebygge smitte, men det kan også brukes direkte ved sengetid for å behandle infeksjonen eksternt.

Hvitløk

Hvitløk er den andre naturlig rette. Loma Linda universitetet gjennomført en forskningsstudie om hvitløk og Candida overvekst. Ifølge rapporten, styrker hvitløk ekstrakt immunsystemet til å hjelpe kroppens hvite blodlegemer redusere dårlige bakterier. Når vi leter etter hvitløk, vurdere magesaftresistente hvitløk kapsler. Enterodrasjert betyr at kapslene åpne opp når de når tarmen. Ta en kapsel to ganger om dagen i forbindelse med å sette på en aktuell krem ​​eller bruke hvitløk direkte på huden. Hvitløk er tilgjengelig hakket opp i krukker i produserer delen av de fleste dagligvarebutikker. Saften fra krukkene kan gnis direkte på den infiserte hud opp til tre ganger per dag. Noen foretrekker å bare gjøre dette før sengetid, innpakning området med cheesecloth å unngå å få hvitløk på deres seng, og i deres seng klær, fordi de ikke ønsker å lukte som hvitløk hele dagen. Noen mennesker klage om konstant smak av hvitløk når det absorberes gjennom huden.

Aktuelt kremer og salver

Aktuell kremer er tilgjengelige over-the-counter eller ved resept for å behandle en Candida infeksjon, men noen opplever at de har en allergisk eller negativ reaksjon på disse kremene. Hvis den brukes for ofte, kan slike kremer har motsatt effekt og kan begynne å drepe gode bakterier. Hvis dette er tilfelle, kan enkeltpersoner i stedet bruke kokosolje, som er tilgjengelig på mange dagligvarebutikker og er forholdsvis rimelig (rundt $ 3 eller $ 4). Ifølge Naturopathic Healer Walter Sist, er kokosolje svært effektiv i behandling av en Candida infeksjon. Kokosolje er mer lik konsistensen av Crisco, snarere enn en tyntflytende olje. Den kan brukes til å koke med i stedet for smør og andre oljer. Påfør kokosolje direkte til det infiserte området i løpet av dagen.