Digidexo.com

Hvordan lage en Salt inhalator

Hvordan lage en Salt inhalator


Bruk av en salt inhalator for behandling av luftveisplager er et rusfritt alternativ helse terapi. Det antas at den periodiske innånding av salt-tilført luft beroliger og skyller hele luftveiene, og kan lette astma, allergi og influensa. Alternativ helse utøvere anbefaler også at salt innånding brukes som et forebyggende tiltak under kalde årstiden.

Bruksanvisning

Åpne en binders for å danne en rett stykke wire. Bruk tang til å holde den ene enden av ledningen over åpen flamme stearinlys eller en elektrisk komfyr brenner, inntil enden er oransje med varme.

Bruk varmt binders for å smelte hull i bunnen av plastflasken. Trykk den oppvarmede binders til et punkt langs kanten av flasken, og bruke et lett trykk inntil ledningen smelter gjennom til interiøret. Gjenta hver 1/8 tomme langs hver kant av flasken, gjenoppvarming av binders som nødvendig.

Varm opp bindersen og smelte 12 hull i midten av flasken lokket.

Fyll flasken med 1/3 kopp grovt havsalt. Vikle en liten mengde av elektrisk tape rundt sidene av lokket for å danne en tett forsegling.

Bruk inhalatoren ved å plassere munnen over midten av lokket og puste dypt inn. Fjern munnen fra flasken og hold pusten i 5 sekunder, så puster så hardt du kan. Gjenta denne prosessen for 10 inhalasjoner.