Digidexo.com

Seksuelle bivirkninger av Flomax

Flomax er en reseptbelagte medisiner som brukes til å forbedre vannlating hos menn som har forstørret prostata. Denne tilstanden er også kjent som benign prostatahyperplasi. Flomax slapper kroppens arterier og vener, slik at blod kan strømme gjennom lettere. Flomax slapper også prostata og blære nakkemuskler, noe som gjør vannlating enklere. I tillegg til andre bivirkninger, kan Flomax forårsake seksuelle bivirkninger av unormal utløsning eller smertefulle og / eller unormalt langvarige ereksjoner hos menn som tar det.

Funksjoner

Unormal ejakulasjon, en seksuell bivirkning av Flomax, er et begrep som refererer til ulike ejaculatory problemer et menneske kan støte på når du tar denne medisinen. Noen menn kan ikke være i stand til å ejakulere i det hele tatt. Andre opplever en redusert mengde ejakulere. Noen ganger oppstår retrograd ejakulasjon - hvor ejakulere går inn i blæren i stedet for å gå ut av kroppen. Smertefull ereksjon eller ereksjon som varer lengre enn fire timer, er en annen seksuell bivirkning av Flomax.

Betraktninger

I kliniske studier, om lag 18 prosent av menn som tok høyere 0,8-milligram daglig dose av Flomax opplevd unormal utløsning. I de samme studiene, om lag 8 prosent av menn som tar den nedre 0,4-milligram daglig dose av Flomax opplevd unormal utløsning. Dette seksuell bivirkning bedt om 1,6 prosent av menn til å slutte å bruke Flomax.

Forebygging / løsning

Det er ingen måte for en lege eller lege for å forutsi om et menneske vil oppleve seksuelle bivirkninger eller unormal utløsning fra å ta Flomax. I noen tilfeller er slike bivirkninger som ikke er direkte forårsaket av medisinen. Den eneste måten å unngå dette problemet - eller løse det - er ved å avslutte bruken av Flomax.

Andre bivirkninger

I tillegg til de seksuelle bivirkninger av Flomax nevnt ovenfor, bør menn være klar over andre potensielle bivirkninger av denne medisinen. Kraftig svimmelhet og / eller besvimelse anses alvorlige bivirkninger som krever umiddelbar oppmerksomhet. Mindre alvorlige bivirkninger kan være lavgradig svimmelhet eller søvnighet, søvnløshet, eller en rennende og tett nese og sår hals.

Advarsel

Menn bør informere legen om eventuelle andre reseptbelagte medisiner de tar før du tar Flomax. Også folk som tar Flomax bør unngå kjøring eller gjør andre aktiviteter som krever en klar, fokusert sinn. I tillegg bør alkohol unngås i folk som tar Flomax.