Digidexo.com

Hva er mine begrensninger for en to-nivå Cervical Fusion?

Om livmorhals fusjon

Kirurgi til sikring ryggvirvler i nakken gjøres typisk når noen tilstand i ryggraden fører til press og smerte på nervene i nakken. Smertene kan også stråle ut til armer og ben. Cervical fusion er ment å lette trykket på nerver forårsaket av bein spurs eller herniated plater, og også kan utføres for å stanse bevegelsen mellom to ryggvirvler. Recovery tar måneder.

Umiddelbart etter operasjonen

Smertestillende medikamenter lette alvorlige problemer, men ikke ubehag, ifølge School of Medicine ved University of Washington. Ved hjelp av smertestillende medikamenter må balanseres mot bivirkninger, som tretthet og kvalme.

Fortsetter å ta smertestillende piller kan forlenge perioden før pasienten kan gjenoppta normal aktivitet. Pasienten må ha en myk krage for de første ukene, og bør ikke kjøre, fordi det er farlig å kjøre uten å være i stand til å snu hodet. Turgåing er den mest anstrengende aktivitet tillatt.

Etter de første ukene

Selv etter de første ukene, skal pasienten ikke bøye seg gjentatte ganger eller plukke opp noe tungt. Dette fortsetter til seks ukers mark. Etter tre måneder, er de fleste dag-til-dag-aktiviteter tillatt. Recovery kan ta seks måneder, hvis det ikke oppstår komplikasjoner. Pasienten bør følge foreskrevne fysiske øvelser ofte, og fysioterapi kan også bidra til å håndtere smerte og gjøre daglige aktiviteter lettere.

Komplikasjoner

Den sluttresultatet og rehabilitering tiden kan være mye lenger hvis det oppstår komplikasjoner. Operasjonen er ment å forhindre smertefull bevegelse av ryggvirvler i halsen, men halsen fungerer vanligvis som den mobile delen av ryggraden. Fusjon kirurgi begrenser bilbruken.

Bortsett fra de mange farer av operasjonen selv, ifølge University of Maryland School of Medicine, kan post-kirurgiske komplikasjoner omfatter:
--Infection På huden innsnitt eller, enda verre, infeksjon i ryggmargen og ryggvirvler. Sistnevnte kan kreve mer kirurgi, eller til og med fjerning av benimplantatet, og en hvilken som helst metall maskinvare som brukes.
-A Skifte eller bryte i maskinvaren, noe som krever ytterligere kirurgi.
--Persistent Eller verre smerter.
--Implant Migrasjon. Hvis et implantat beveger seg mot ryggmargen eller spinalnerver, er mer kirurgi nødvendig.
--Spinal Ledningen skaden. Dette er mulig med noen spinal kirurgi og kan føre til lammelser.

Noen årsaker til komplikasjoner

Sjansen for komplikasjonen øker med størrelsen av benimplantat som brukes for sammensmelting. Pasient fedme kan også være en faktor, som er antall nivåer av benet fusjon. Dersom fusjons gjøres fra kadaver benet i stedet for pasientens egne ben, er større sjanse for at fusjons ikke vil forekomme.