Digidexo.com

Komplikasjoner av Spinal isjiasnerven Damage

Komplikasjoner av Spinal isjiasnerven Damage


Ryggsmerter kan være forårsaket av en anstrengt muskel. Det kan også være en komplikasjon du opplever som følge av spinal isjiasnerveskader. Mest skade på isjiasnerven helbreder over tid, og behandlinger er tilgjengelig for å hjelpe deg.

Isjiasnerven

Din isjiasnerven begynner i den nedre delen av ryggraden og går ned på baksiden av begge bena. Det er ansvarlig for å kontrollere musklene på baksiden av kneet og leggen.

Årsaker til Skade

Din hoftenervene kan skades av trykket plasseres på det ved en herniated ryggskive, normal slitasje forårsaket av aldring eller ved en skade, som en bilulykke.

Komplikasjoner

Komplikasjoner av isjiasnerven skade inkluderer smerter i korsryggen som stråler nedover baksiden av låret, en sensasjon som en krampe i leggen som henger i uker og muskelsvakhet i bena.

Behandling

Fysioterapi for å styrke musklene rundt ryggraden der nerveskader oppsto kan hjelpe. Anti-inflammatoriske medisiner kan tas oralt eller injisert i ryggen i nærheten av isjiasnerven.

Betraktninger

Nerve smerte kan nøle og være en utfordring å behandle. Hvis smertene ikke falme, må du kanskje se en nevrolog eller smerte spesialist for å best mulig kan håndtere komplikasjoner av isjiasnerveskader.