Digidexo.com

Hva skjer med mine HSA hvis jeg igjen min arbeidsgiver?

Hva skjer med mine HSA hvis jeg igjen min arbeidsgiver?


Helse sparekontoer er utformet for å hjelpe deg å spare for medisinske utgifter som er ditt ansvar med en høy egenandel helseforsikring plan. Noen arbeidsgivere tilbyr gruppe HSA planer, mens andre strukturere sin helseforsikring planer om å tillate ansatte å skaffe individuelle høy egenandel planer hvor premien blir betalt gjennom lønnstrekk. Hvis du ikke lenger jobber for arbeidsgiver der du har din HSA, lurer du kanskje på hva som skjer med din konto.

HSA Bidrag

Når du har en HSA, bidragene som du (eller noen andre enn arbeidsgiver) gjør i kontoen din er fradragsberettiget, selv om du ikke spesifisere dine fradrag. Eventuelle bidrag som din arbeidsgiver gjør på dine vegne er ekskludert fra din brutto inntekt. Bidragene i kontoen din kan akkumuleres fra år til år, slik at du kan spare i tilfelle du bære betydelige medisinske utgifter. Dette er en viktig forskjell mellom en HSA og en fleksibel utgifter konto.

Portabilitet

IRS Publication 969 sier at helse sparekontoer er "bærbar". Dette betyr at, som din 401 (k) pensjonisttilværelse besparelser, forblir kontoen din med deg hvis du bytter jobb eller ikke lenger jobber. Det er ingen tidsbegrensning på når du må bruke midlene på kontoen din; de vil fortsette å rulle over fra år til år. Når du ikke lenger er kvalifisert for en høy egenandel helseforsikring plan, kan du ikke lenger gjøre bidrag til kontoen din.

Tillatt Utgifter

Midlene i din HSA kan brukes til å betale for medisinsk relaterte utgifter. Hvis du trenger å fortsette din forsikring gjennom COBRA til du finner en ny jobb, eller er kvalifisert for fordelene med den nye jobben, kan premiene betales gjennom din HSA. Eventuelle kvalifiserte medisinske utgifter kan betales for ut av din HSA på en tax-free basis. Når du fyller 65 år, og melde deg på Medicare, kan du fortsette å bruke midlene på din HSA til å betale for noen del av Medicare dekning bortsett supplerende, eller "Medigap" dekning.

Holde Records

Det er opp til deg å holde nøyaktig oversikt over hvordan du bruker midlene i din HSA. Hvis du noen gang gjenstand for revisjon eller skattemyndighetene stiller spørsmål dine utgifter fra din HSA, må du gi postene for å demonstrere at midlene ble brukt for kvalifisert medisinsk utgifter. Hvis det blir fastslått at du ikke betale for kvalifiserte utgifter med HSA midlene, kan dette beløpet bli beskattet som inntekt og underlagt en 10 prosent avgiftsdirektoratet skatt også.