Digidexo.com

Hvordan bruke Badstuer detox

Hvordan bruke Badstuer detox


Ved hjelp av en sauna er en måte å avgifte kroppen din. Når du bruker en sauna, skaper kroppen din en kunstig feber, rense giftstoffer, og skape hvite blodlegemer til å bekjempe bakterier og sykdom. Huden renser som porene åpne og slippe ut innestengt smuss og olje. Folkemedisinen brukt svette terapi for å behandle sykdommer, og mange kulturer fortsatt bruke dem i dag.

Bruksanvisning

•  Rengjør og forberede badstuen for bruk. Med badstuen døren åpen og slått av, tørke ned badstue med varmt såpevann og skyll grundig. Slå badstuen på og vent til badstuen for å varme opp, ca 30 til 60 minutter.

Legg et håndkle ned på sauna benken og rulle en annen for å bruke som en pute. Badstuen benk blir varm, så pass på å bruke en kroppslengde håndkle på benken slik at huden din ikke brenner. Bruk en pute eller et annet håndkle for å kvele hodet fra hard trebenk.

Lag en blanding av essensielle oljer for aromaterapi. Legg 4 til 6 dråper eterisk olje til en liter vann, og denne blanding helles over steinene. Ikke påfør ren eterisk olje direkte på steinene uten å fortynne med vann.

Påfør en fuktighetsgivende behandling for grove hudområder. Bruk fuktighetskrem som ikke inneholder mineralolje, petroleum, eller glyserin fordi de ingrediensene felle fuktighet og hindre tap av fuktighet. Du trenger å miste fuktighet gjennom svette for at kroppen din til å fjerne giftstoffer, så bruk en kroppsolje som avokado eller olivenolje.

Sitt i badstuen i 10 til 20 minutter. For nybegynnere, bare 10 minutter ved først før du lære hvordan kroppen din reagerer på badstuen sensasjon. Pust inn og pust ut gjennom munnen, ta dype åndedrag. Lungene jobber hardere for å utvise giftstoffer som kroppen temperaturen stiger, og krever mer oksygen.

Trinn ut av badstuen og drikke vann. Skift vann tapt gjennom svette. Vann hjelper også lette toksin fjerning gjennom fordøyelsessystemet. Ikke drikk for mye vann, mer enn en liter under en pause sesjon, for å unngå svimmelhet fra en full mage.

Ta en kald dusj. Dette er en populær metode som brukes av avanserte sauna brukere å forbedre sirkulasjon i kapillærene og strammer musklene. Svette slutt fordamper, men tar en dusj fjerner salt komponenter og annet rusk på huden din. Å balansere økosystemet, bør kul av perioden tilsvare samme mengde tid i badstuen, så du bør bryte i 20 minutter hvis du har brukt 20 minutter i badstuen.

Tips og advarsler

  • Vurder å bruke lavendel, ylang ylang og eucalyptus essensielle oljer i badstuen. Lavendel eterisk olje bidrar med meditasjon, stress og høyt blodtrykk. Eucalyptus er bra for å åpne bihulene og kvitte deg fra en kald. Bruk ylang ylang for å stimulere hårvekst og balansere fet hud. Du må ha vann før og etter badstuen. Ta en flaske i badstuen med deg hvis du vil, men vannet vil ikke være kul i badstuen.
  • Hvis du har en medisinsk tilstand, for eksempel hjertesykdommer eller graviditet, snakk med legen din før du bruker en badstue. Ikke drikk alkohol når som helst før eller i løpet av badstuen. Hvis du føler deg svimmel når som helst i badstuen, gå ut og tillate deg selv å kjøle ned naturlig, uten en kald dusj.