Digidexo.com

Migrene hodepine på grunn av hodeskade

Migrene hodepine på grunn av hodeskade


En migrene hodepine som oppstår etter hodeskade vanligvis indikerer en alvorlig medisinsk problem. Det er viktig å kjenne symptomer, tegn og farene ved migrene knyttet til hodeskade.

Identifikasjon

Migrene er en type hodepine som fører til betydelig smerte for lengre perioder (timer eller dager). En migrene hodepine kan være så alvorlig at du ikke kan fokusere på noe annet enn hodepine.

Årsak

En vanlig årsak til migrene er hodeskade. Hodeskade oppstår når hodebunnen, skallen eller hjernen er skadet. Disse skadene kan variere fra mindre støt til alvorlige hjerneskader.

Symptomer

Symptomer på migrene fra hodeskade inkluderer sterke smerter, ofte følt i front av hodet, forvarslet av synsforstyrrelser. Smerten ofte føles som en bankende eller bankende i pannen eller templer.

Effekter

Hodetraume forårsaker skade på blodårene som fører til hjernen, noe som får dem til å bli mye mindre. Så plutselig venene gi opp helt og åpne bredt, noe som fører til et rush av blod til hjernen. Denne rush av blod er det som initierer bankende i hodet.

Advarsel

Hvis du opplever en migrene hodepine som følge av traumer, er det viktig å søke medisinsk hjelp umiddelbart. En migrene hodepine kan bety et alvorlig nevrologisk problem, for eksempel en skade på hjernen.