Digidexo.com

Hvordan søke om matkuponger i Illinois

Supplemental Nutrition Assistance Program (SNAP) i delstaten Illinois (tidligere kjent som matkuponger) tjener til å gi mat og ernæring tjenester til lav inntekt enkeltpersoner og familier som lever i Illinois. Programmet er en del av United States Department of Agriculture (USDA). Kvalifiserende enkeltpersoner og familier er utstedt en Link-kort som skal brukes til å kjøpe mat. The Link Kortet er akseptert på de fleste dagligvarebutikker i Illinois.

Bruksanvisning

Trinn 1:

Søk elektronisk ved Illinois Department of Human Services (se ressurs nedenfor), laste ned SNAP-programmet (se ressurser), ta kontakt med Illinois Department of Human Services (DHS) på 1-800-843-6154 (Voice), 1-800 -447-6404 (TTY) eller besøke statens DHS søkeside (se ressurser) for å finne nærmeste familiesamfunn Resource Center, hvor du kan søke på person.

Fullfør den nødvendige informasjon om programmet og husk å signere og dato. Hvis du ikke klarer å svare på alle spørsmålene, sørg for å inkludere ditt navn, adresse og underskrift og noen fra DHS kan hjelpe deg med utfylling av søknad.

Mail, faks eller hånd levere utfylt søknadsskjema til din lokale fylke familiesamfunn Resource Center. Når søknaden er mottatt og behandlet, vil du bli bedt om å komme inn til intervju. Hvis du ikke klarer å delta i et intervju i person, kan man bli arrangert for deg via telefon.

Ta med identifikasjon, bevis på bosted, lønnsslipp stubber, regninger og trygdekort med deg til intervjuet. Din tildelt saksbehandler vil informere deg om eventuelle andre elementer å ta med deg til din avtale.

Tips og advarsler

  • For å finne ut på forhånd om du kan være kvalifisert for SNAP, bruker Department of Human Services 'Food Stamp Kvalifikasjon kalkulator som ligger på deres hjemmeside.