Digidexo.com

Hvordan Beat Angst Naturligvis

Hvordan Beat Angst Naturligvis


Det finnes en rekke ting som kan føre til angst, som traumer eller hormonelle ubalanser. Uansett hva årsaken til angst, kan det virke overveldende til tider. Med noen få enkle teknikker kan du redusere eller eliminere symptomene naturlig.

Bruksanvisning

•  Prøv å trene. Trening er bra for kropp og sinn; det kan senke blodtrykket og hjelpe deg å føle deg mer avslappet. Yoga er spesielt gunstig, siden det innebærer stretching, pusting og meditasjon. Du kan kjøpe eller leie en yoga DVD eller ta en klasse i ditt område.

Å spise mye frukt, grønnsaker og fiber gjør at kroppen kan fungere på sitt beste. Kjøpe økologisk når det er mulig, og vurdere å legge mer blåbær, nøtter og grønne bladgrønnsaker til kosthold. Unngå fet og salt mat som de stresser kroppen, noe som gjør at du føler deg sliten og svak. Unngå alkohol, koffein og røyking så mye som mulig, siden disse er bare midlertidige reparasjoner for angst.

Få 8 timer søvn per natt. Mangel på søvn øker mental og fysisk stress. Går til sengs og får på opp til samme tid hver dag vil tillate kroppens indre klokke å komme inn i en rytme, noe som gjør det lettere å sove. Ikke se på TV i sengen; Dette fører til at tankene for å bli overstimulert, noe som gjør det vanskelig å slappe av. Prøv å slutte å spise - og ikke drikke noe koffein eller alkohol - minst tre timer før du går til sengs, siden alle vil forstyrre søvnen din.

Kom deg ut av huset og være sosial med venner. Å ha noen å snakke med for å få ting av tankene dine kan bidra til å lindre angst. Ler og tar en pause fra ting som kan være årsaken til angst i livet ditt er også sunt.

Lær en ny ferdighet eller hobby. Se etter noe du har en reell interesse i eller lidenskap for, så det blir gøy og avslappende. Internett tilbyr mange online kurs, og lokale håndverks butikker vanligvis tilby kunst og scrapbooking klasser.

6. Tenk terapi. Noen ganger snakker med en profesjonell kan redusere stress og angst i livet ditt. Se etter en lisensiert terapeut som har spesialisert seg i området som kan være årsaken deg angst. Hvis du er usikker på årsaken, spør en terapeut for en evaluering for å veilede deg i riktig retning.