Digidexo.com

Narkotika for Back Pain

Når en person opplever ryggsmerter, kan smerten leges på egen hånd, eller et stoff kan tas for å gi lindring og ta foreskrevne og ikke-foreskrevne legemidler for å gi smertelindring i tillegg. Alvorlighetsgraden av ryggen skade og smerte bestemmer typen av medikamenter som kan bli tatt. For enkel ryggsmerter, kan en paracetamol tas. En mer alvorlig sak kan kreve narkotiske smertestillende medikamenter eller orale steroider.

Paracetamol

Paracetamol er et stoff som brukes til å hjelpe med ryggsmerter. Paracetamol er et reseptfritt legemiddel, for eksempel Tylenol eller Aspirin. Noen tar en paracetamol ikke risikere å danne en avhengighet til stoffet. Utvidet bruk av paracetamol kan tas, uten risiko for legemet å bygge en toleranse overfor medikamentet. Svært få pasienter som tar en paracetamol er allergisk mot stoffet, og det bidrar til å gi lindring til ryggsmerter.

Narkotiske smertestillende medikamenter

For en person opplever ekstreme ryggsmerter, kan en narkotiske smertestillende medikamenter være nødvendig. Noen typer narkotika er kodein, oksykodon, hydrokodon og proproxyphene, i ren form er Tylenol # 3, Percocet, Vicodin og Darvocet. Disse typer smertestillende medikamenter er svært vanedannende og bør bare tas under administrasjon av en lege. Disse stoffene avlaste ryggsmerter for en kort tid, mindre enn 2 uker, og deretter legemet bygger seg raskt en toleranse for medikamentene. Dersom foreskrevet på en lav dose, leger mener narkotiske smertestillende medikamenter kan brukes lang sikt.

Muntlige Steriods

Orale steroider er ikke-narkotiske stoffer som kan være foreskrevet for å behandle ryggsmerter. Orale steroider er kraftige anti-inflammatoriske medisiner. Orale steroider kan komme i forskjellige størrelser, men er ment for korttidsbruk, vanligvis mindre enn to uker. Orale steroider øke blodnivå og er ikke anbefalt for diabetikere. Når du tar steroid pakker, begynner en person med høyere dosering i begynnelsen av behandlingen, men da tar mindre som smertene avtar.

Naproxen

Naproxen er et stoff som kan tas som et reseptfritt eller foreskrevet styrke. Ved behandling av ryggsmerter, reduserer naproxen proteinene som forårsaker inflammasjon og smerte i kroppen og tilbake. Naproxen er kjent for å tynne blodet, så det anbefales ikke for personer som tar orale blodfortynnende. Denne type av medikament blir vurdert som et ikke-steroid anti-inflammatorisk medikament (NSAID).

Muskelavslappende

Muskelavslappende midler kan ikke betraktes som stoffer, men heller en gruppe av forskjellige stoffer som har en samlet sedativ virkning på kroppen. Muskelavslappende handle sentralt i hjernen, og er ansett som mer av en total body relaxant. Disse stoffene er foreskrevet tidlig i et kurs av ryggsmerter, og brukte kort sikt å avlaste lavere ryggsmerter. Det finnes mange typer av muskelavslappende medikamenter, for eksempel Diazepam, Cyclobenzaprine og Carisoprodol.