Digidexo.com

Årsaker til MRSA staph infeksjoner

Hvis du må gå inn på sykehuset, eller hvis du spiller på et idrettslag, har du å bekymre deg for å utvikle MRSA (Meticillinresistente Staphylococcus aureus), en potensielt dødelig bakteriell infeksjon. MRSA kan spre like enkelt som du dele dine eiendeler.

Organismen

Staphylococcus aureus (staph) er en bakterie som kan forårsake alvorlige infeksjoner. Meticillinresistente Staphylococcus aureus (MRSA) er en form av denne bakterien. Det kan spres lett gjennom luften hvis noen med en MRSA-forårsaket lungeinfeksjon hoste og sprer dråper.

Antibiotikaresistens

MRSA er resistent mot antibiotika fordi stafylokokkbakterier muterer lett for å utvikle resistens mot antibiotika som brukes til å behandle den.

Uhygieniske Practices

MRSA kan lett spre seg når helsepersonell ikke vasker hendene etter kontakt med en pasient med MRSA. Når helsepersonell kommer i kontakt med andre pasienter, kan infeksjonen spre seg til dem --- spesielt hvis de lider av en deprimert immunsystem.

Dele Personlige Elementer

Sport gruppemedlemmer har utviklet MRSA-infeksjoner etter bruk av utstyr på en infisert teammedlem; spesielt hvis den enkelte gruppemedlemmer ikke ofte vaske utstyret sitt etter at den har blitt brukt. MRSA-bakterier trives i fuktige, svette miljøer så dette gjør det enda mer viktig å vaske sportsutstyr ofte.

Infiserte sår

Hvis en person med et kutt kommer i kontakt med en infisert overflate eller en person med staph bakterier på kroppen hans, kan hennes såret bli infisert med staph bakterie --- og såret kan utvikle seg til en MRSA-infeksjon, hvis spiren har bygget en en immunitet mot antibiotika.