Digidexo.com

Hva er Kinin brukes til å behandle?

Kinin er fellesnavnet for merkenavnet medisiner Qualaquin, som er godkjent av US Food and Drug Administration (FDA) for å behandle malaria. Kinin har ikke blitt godkjent av FDA for å behandle leggkramper og bør ikke tas for det formålet. Malaria er vanlig i Sør-Amerika, Afrika og Sør-Asia; reisende som besøker disse landene tar vanligvis en anti-malaria narkotika før deres besøk for å unngå å pådra seg sykdom.

Historie

Historien om kinin går tilbake til 1640, når den ble introdusert i Europa. Dessverre, barken av cinchona treet som kinin er avledet ble så ettertraktet å få kinin for å gjøre tonic vann som Cinchona trærne var å bli utryddet. I 1944 Robert Woodward og William Doering var vellykket i å fylle dette gapet ved å lage en syntetisk form av kinin.

Funksjon

Kinin er et anti-malaria stoff som brukes ved forebyggelse og behandling av malaria. Malaria er en alvorlig sykdom forårsaket av parasitter som kommer inn i kroppen gjennom bitt av en mygg. Kinin virker ved å drepe malariaparasitten; Det er noen ganger brukt i kombinasjon med andre anti-malaria legemidler.

Betraktninger

Informere legen din av alle andre medisiner du tar. Noen medisiner som kan reagere med kinin er metformin og cimetidin og antikoagulantia som qarfarin. Kinin kan øke risikoen for blødning når det tas med antikoagulantia. Kinin bør ikke tas hvis du er gravid, til amming eller planlegger å bli gravid.

Bivirkninger

Bivirkninger av kinin kan inneholde en allergisk reaksjon som involverer pustevansker, elveblest og hevelser i ansiktet, lepper, svelg og tunge. Oppsøke lege umiddelbart hvis du skulle ha noen av disse symptomene. Andre bivirkninger kan være en svak puls, uregelmessig hjerterytme og uvanlig muskelsvakhet sammen med feber, hodepine og sår hals. Slutt å ta kinin og søke akutt medisinsk hjelp hvis du opplever noen av disse symptomene.

Advarsel

Ifølge Drug.com, som i desember 2006 ble eneste merket av kinin godkjent av Food and Drug Administration (FDA) er Qualaquin. FDA utestengt alle ikke-godkjente merker av kinin på grunn av alvorlige bivirkninger eller død. Kinin bør ikke kjøpes på internett eller fra leverandører utenfor USA. Ikke ta Kinin hvis du har hatt en allergisk reaksjon i det siste til kinin eller lignende medisiner som meflokin eller kinidin.