Digidexo.com

Hvordan å roe ned Engstelige Nerver og redusere stress

Hvordan å roe ned Engstelige Nerver og redusere stress


Vi alle gå gjennom høyt stress ganger Når angst øker og rolige avtar. Det finnes måter å roe ned aktive nerver. Sette disse stress relief teknikker i praksis og kroppen din vil takke deg for det. Angst, i noen grad kan reguleres.

Bruksanvisning

gjenkjenne din angst.

Dette kan være det vanskeligste trinn. Noen ganger nøkkelen til å redusere våre stress er å gjenkjenne det er der i utgangspunktet. Her er noen tegn på angst: skuldrene blir anspent, dine puste farten øker, har du en brennende følelse i brystet, hodepine, halsbrann, søvnproblemer, eller racing tanker kan alle være tegn på høyt angstnivå.

RELAX gjennom å puste.

Når du kjenner den fysiske tegn på angst du kan fokusere ditt velvære. Først må du fokusere på pusten din. Roe det ned. Pust dypt inn gjennom nesen, pause og hold, pust sakte ut gjennom munnen. Du kan gjøre dette uansett hvor du er eller hva du gjør. Du trenger ikke å være i en yoga stilling. Når pusten din er mer rolig, fortsetter du til trinn tre.

RELEASE PERSONSKADE spenning.

Hver syklus av pust, med vilje slipper kroppslig spenning som du puster ut. Først fokusere på hvor du gjenkjent tegn på angst i trinn én. Forsettlig slappe av at en del av kroppen din og musklene knyttet til det med hver utpust. Flytt til neste del av kroppen din.

visualisere hva som er viktigst.

Dette trinnet minner oss hva som er viktigst, og hva som er minst viktig i livet. Vanligvis våre stress bygger seg opp fra en opphopning av mindre frykt. Selv store frykt kan være feilsendt angst skaper unødig stress. Bringer tankene meningsfulle minner med sine kjære, nære vennskap, og de høyeste verdiene i livet ditt som vanligvis er måter å være, ikke ting til å oppnå eller erobre.

IMAGINE andre muligheter.

Angst kan gi oss tunnelsyn. Vi kan begynne å tenke på enten / eller kategorier, svart hvite alternativer. Det er alltid mer enn to alternativer. Begynn å idemyldre andre måter å håndtere hva som forårsaker du stress. Tenk på uvanlige løsninger, endringer i strategi, eller til og med helt nye og mer betydningsfulle mål (se trinn 4). Gjør dette brainstorming med fokusert pust (trinn 2), en avslappet kropp (trinn 3), og en sentrert sinn (trinn 4).

Tips og advarsler

  • Vurdere å ha noen du stoler på og kjærlighet nevne det for deg når du synes altfor engstelig.
  • Danne en daglig praksis av å sjekke på din angst og stress nivå. Etter lunsj, for eksempel ta en langsom tur til å puste, slappe av, og sentrere deg selv før du går tilbake til arbeid.
  • Hvis du er en person av tro, koble disse angst redusere teknikker med bønn.
  • Ikke frata se en lege eller rådgiver for å få hjelp med angst hvis du har selvmordstanker, følelse av håpløshet, eller fantasier eller skade en annen person.
  • Unngå å vise stress og angst som en sykdom eller noe unormalt. Dette øker bare angst og reduserer rolig. Det er en naturlig del av menneskets eksistens. Derfor, for de fleste individer løsningen for angst er vevd inn i livet naturligvis også: like naturlig som å puste.