Digidexo.com

3-Day Total Body Cleanse

En total body rens eller avgiftning bedrer helsen og kamper sykdom. Kroppen reparerer og renser seg selv hver dag, men hvis det er en overflod av giftstoffer eller avfall i kroppen, noen av disse skadelige materialer kan ikke elimineres. Mange leger og helhetlig utøvere sier at disse giftstoffer og avfall forårsake sykdommer. Det finnes noen måter å rense hele kroppen; de beste metodene kan variere fra person til person. Men en tre dagers avrusning kan oppnå mye.

Vurdere en Fast

Fasting har vært en del av helse praksis i århundrer. I dag er faste i hovedsak brukt som en metode for å rense ut kroppen. Mange av avfall, kjemikalier og giftstoffer som vi har i våre organer kommer fra maten vi spiser, drikker vi drikker og luften vi puster. Andre kjemikalier kommer fra over-the-counter og reseptbelagte legemidler. For å rense kroppen for mange av disse materialene, er en rask nyttig. Under en rask, ingen mat spises fra en dag til en måned, selv om de fleste faster er bare noen få dager lang. Selvfølgelig, du fortsetter å drikke vann i løpet av tre dagers detox fordi en person ikke kan overleve lenge uten vann. Faster fungerer ved at kroppen til å fokusere på selvrensende og selvhelbredende i stedet for å fordøye, behandling og eliminere mat. Fordøyelse bruker en stor tilførsel av energi; en rask bruker denne energi for rensing av hele kroppen. En tre-dagers faste vil fjerne de fleste avfall, men selv gjør en ett eller to dagers faste er nyttig. Gjør bare det du føler deg komfortabel med å gjøre. Konsultere legen din dersom du har noen bekymringer om sikkerheten av et fort. Husk at en rask er valgfritt for en detox program. Det er bare ett av få metoder for rensing av kroppen du kan utnytte. Og også vær oppmerksom på at du ikke trenger å faste alle tre dager. Du kan spole bare en dag eller en halv dag. Det er opp til deg.

Drikke

Det er viktig å drikke rikelig med vann hver dag under avrusning prosessen. Eksperter anbefaler vanligvis å drikke minst 64 gram. Vannet går inn i alle organer og vev i kroppen, og spyler ut uønskede giftstoffer og avfall. Vann utvanner også eventuelle giftstoffer som kan ha kommet i kroppen. Å drikke vann hjelper også å lette avføring. Mens du drikker vann er kanskje ikke den raskeste måten å detox, er det nødvendig for å spyle bort giftstoffer.

Aerobic Exercise

Det er best å trene hver dag i løpet av tre dagers avrusning. Gjøre aerobic trening forbrenner fettet som er lagret i fettavleiringer. Ved å miste vekt og fett også du fjerner giftstoffer og andre skadelige avfallsstoffer fra kroppen. Noen form for kardiovaskulær trening er bra, for eksempel svømming, sykling, jogging, turgåing og dans. Prøv å trene minst 20 minutter hver av de tre dagene. Den fysiske aktiviteten vil gi deg mer energi, få opp pulsen og bygge opp en svette. En god svette også utgivelser giftstoffer gjennom porene.