Digidexo.com

Emergency Room Behandling for Migrene

Ifølge National Headache Foundation, har 24 prosent av alle migrenepasienter søkt legevakten behandling for sine migrene. Dessverre, legevakten ansatte kan ikke alltid være rustet til å diagnostisere eller behandle migrene. Forstå migrene og deres behandling kan hjelpe deg å avgjøre når det er hensiktsmessig å søke legevakt.

Migrene Symptomer

Mange mennesker søker akuttbehandling for alvorlig hodepine uten å realisere de opplever migrene. Alvorlig hodesmerter, vanligvis konsentrert på den ene siden av hodet, eller i et bestemt område, er det karakteristisk symptom på migrene. Smerten bygger vanligvis over flere minutter eller timer i stedet fore plutselig. Andre vanlige symptomer er kvalme, oppkast og følsomhet for lys, lukt og lyder. Migrene kan ikke svare på over-the-counter smertestillende medikamenter og kan vare fra noen timer til flere dager.

Migrene Feildiagnostisering

Hodepine er den sjette vanligste årsaken til akuttmottaket besøk, men bare 30 prosent av migrenepasienter får riktig diagnose i akuttmottaket, ifølge University of Georgia College of Pharmacy assisterende professor Jackie Kwong. Legevakten ansatte er opplært til å håndtere livstruende situasjoner, og migrene vanligvis ikke faller inn i den kategorien. Men migrenepasienter som ikke har fått en diagnose kan oppfatte migrene smerte som en indikasjon på en nødsituasjon, for eksempel en aneurisme. Alternativt, selv de som forstår migrene kan ikke være utstyrt for å håndtere den akutte smerter.

Emergency Room Treatment

Smerte-blokkerende legemidler, inkludert narkotika, er den vanligste behandlingen for migrene hos legevakten. Non-narkotiske akuttmottaket behandlinger kan omfatte sumatriptan, valproinsyre, magnesium eller dropertidol. Vanligvis administrert ved injeksjon, disse medikamentene behandle primære symptomet i stedet for roten av smerte: utvidede blodårer i hjernen. Disse medikamentene også gjøre lite eller ingenting for å hindre fremtidige migreneanfall. På grunn av dette, kan migrenepasienter opplever å komme til legevakten for behandling hver gang en migrene streik.

Omfattende migrene behandling

Med riktig diagnose, kan migrenepasienter utvikle en helhetlig plan som tillater dem å unngå akutt legebehandling. For eksempel kan livsstil justeringer som endringer i kosthold, en vanlig sovende tidsplan og stressreduksjon redusere migrene forekomster. I tillegg kan forebyggende medisiner som antidepressiva og beslag medisiner begrense migrene, og mislykket medisiner kan holde en migrene allerede er i gang fra forverring. Å ha disse medikamentene på hånden vil gjøre det mindre nødvendig for migrenepasienter å søke akutt legebehandling.

Når skal Besøk Emergency Room

Imidlertid bør selv hyppige migrenepasienter ikke avstå fra å søke akuttbehandling for spesielt alvorlig hodepine. Ifølge Migrene Awareness Group, migrenepasienter er mer utsatt for slag, og 27 prosent av slag hos personer under 45 år er forårsaket av migrene. Søk øyeblikkelig behandling dersom en alvorlig hodepine kommer plutselig, følger et annet mønster enn vanlig hodepine eller er ledsaget av forvirring eller talevansker.