Digidexo.com

Vertigo & Cure Informasjon

Vertigo er en ofte kronisk lidelse som kan forebygges og muligens også behandlet gjennom en spesiell form for trening. Vertigo er ofte forårsaket av underliggende forhold. Diagnostisering og behandling av disse forholdene kan eliminere svimmelhet.

Vertigo

Vertigo er følelsen av en illusjon av bevegelse som forårsaker svimmelhet. De som lider av svimmelhet ofte nødt til å sitte ned for å unngå å falle over.

Årsaker

Vertigo noen ganger må behandles ved å behandle årsakene. Noen årsaker til svimmelhet inkluderer en betennelse i det indre øret, Ménières sykdom, akustisk neuroma, nedsatt blodtilførsel, hodeskade og migrene.

Forebygging

Vertigo kan forebygges ved å betale oppmerksomhet til hodet posisjoner som fører til svimmelhet og unngå disse stillingene.

Epleys manøver

En alternativ løsning som lover å kurere vertigo er Epleys manøver. Dette er en øvelse utformet for å bidra til å omstille kalsium krystaller i det indre øret.

Benign Posisjonens Vertigo

Benign posisjonell vertigo er en tilstand i det indre øret som forårsaker hyppig svimmelhet. Denne tilstanden kan ikke kureres, men kan behandles ved å unngå brå bevegelser og hviler når en svimmelhet stave treff.