Digidexo.com

Hvordan Bring Down Høy Sugar med diabetes

Det kan være utfordrende å opprettholde normale blodsukkernivået hvis du er en diabetiker. Diabetes mellitus, eller type II diabetes, kan akselerere nyre, hjerte og øyeskade, så det er viktig å holde blodsukkeret i sjakk. Diabetes er en svært overkommelig tilstand, og du kan ta mange skritt for å bidra til å holde blodsukkeret innenfor normale grenser.

Hvordan Bring Down Høy Sugar med diabetes

•  Opprettholde en sunn vekt. Fedme kan bidra til et økt nivå av blodsukker, og ved å miste eller opprettholde en sunn vekt, kan du redusere risikoen for stigende blodsukker relatert til overvekt. Hold et øye med vekten din med en skikkelig arbeids skala, men ikke veie deg for mye, da dette kan føre til føre til unødig stress, som også kan øke blodsukkeret.

Øvelse på jevnlig basis som anbefalt av legen din. Ved å gjøre mild trening og være aktiv, kan du se dine blodsukkermålinger gå ned. Start forsiktig, og øke din oppgave som tolereres. Bruk komfortable sko, slik at føttene ikke blir skadet. Diabetikere har en høyere risiko for å få sår eller sår på føttene, så sørg for at når du trener, skoene er komfortable og passer ordentlig. Rapportere eventuelle foten irritasjon eller sår med legen din.

Spis sunn mat. Legen din vil sannsynligvis anbefale en diabetiker diett, som er en sunn spising plan bestående av frukt, grønnsaker, korn, protein og meieriprodukter. Dietten kan også være en kalorifattig diett for å fremme vekttap. Det er viktig at du ikke avviker for mye fra diabetiker diett, fordi kombinasjonen av matvarer som det inkluderer arbeider sammen for å opprettholde et sunt blodsukkeret. Unngå junk food så mye som mulig. Begrense junk mat er ikke bare gunstig for diabetikere, er det en god ide for alle som ønsker å opprettholde et sunt kosthold.

Innarbeide kanel i kostholdet ditt. Kanel kan bidra til å regulere og senke blodsukkeret. Legg litt til morgenen sunn frokostblanding eller strø 1 ts. på cut-up frukt som pærer eller epler. Kanel kommer også i kapselform. Sjekk med legen din før innlemme kanel i kostholdet ditt.

Eliminer brus og sukkerholdig fruktjuice. Innlemming mer vann og redusere søte drikker kan bidra til å senke blodsukkeret ditt. Usøtet drikker som te kan være søtet med kunstig søtningsmiddel.

Ta medisinen som foreskrevet. Det er viktig å aldri hoppe over dine diabetiker medisiner, og alltid ta dem som anbefalt av legen din.

Hint

  • Øv avspenningsteknikker som meditasjon og dyp pust. Å lytte til avslappende musikk kan ikke bare bidra til å redusere stress som kan øke blodsukkeret, kan det også bidra til å redusere blodtrykket. Sosialt samvær med venner og familie kan redusere stress og gi deg et positivt syn på livet, som også er gunstig i enhver medisinsk tilstand.
  • Høye blodsukkernivå kan være farlig. Hvis blodsukkeret er gjennomgående høy, og ikke bedre ved å bruke disse teknikkene, varsle lege umiddelbart.