Digidexo.com

Organisatoriske tips for mødre til barn med ADHD

Barn kan ikke innrømme det til sine foreldre, men de liker å ha rutiner og tidsplaner. Barn ønsker å vite forventningene for hver dag. Barn ønsker å vite hva som forventes av dem. Sikkerhet vite at hver morgen de samme rutinene vil skje bringer ro til dagen for barnet. Det er hvordan et barn skal lære hva som forventes av ham nå og i fremtiden. Et barn med ADHD føles ute av kontroll det meste av sin tid og gjør mye bedre når hans tid er planlagt inn i oppgaver brutt ned for å være vellykket.

Rutiner og Rutetider

Utvikling av en rutine i ditt barns dag tar en stor innsats av tid og hardt arbeid. Det er ofte den av foreldrene som vil gi opp før barnet når den følger tidsplanene. Ruteopplegget vil kreve andre familiemedlemmer til å hjelpe til med gjennomføringen av disse planene. Pusse tennene samtidig som du barnet børsting hans tenner er en måte å sørge for at rutinen blir fulgt, og tennene blir børstet ordentlig. En søsken bistå barnet med ADHD innstillingen bordet vil sikre at prosessen er fullført. Det er virkelig en familie prosess når du arbeider med et barn med ADHD. Det er avgjørende for alle familiemedlemmer til å følge de planer og rutiner som det ikke bare vil gagne barnet med ADHD, men også for å sikre at hele familien vil kjøre glatt.

Du vet hva barnet trenger å gjøre fra det tidspunkt de våkne før de går til sengs hver kveld. Ta noen minutter og skrive ned hvilke oppgaver de trenger for å fullføre. Et eksempel kan være:

?
07:00: Våkn barnet ditt opp.

07:05: Gjør deg klar for dagen: vaske ansiktet, kjemme håret, sette klær som ble lagt ut kvelden før.
07:20: Tilby barnet to frokost valg som er sunt. Når han har muligheten til å velge han er mindre sannsynlig å kjempe valgene.

Skriv informasjonen ned til barnet kommer på skolen. Begynn en annen tidsplan for den tid han kommer til hjem og begynne å jobbe på leksene sine. Sørg for å inkludere de morsomme sidene ved å være et barn: snack tid, spille utenfor, spille datoer og spesielle aktiviteter. Totalt vil du ønsker å utvikle planer for hver dag i uken, og hver dag hele året. Du vil kun trenge én tidsplan for en typisk dag i løpet av skoleåret, en for skolen pauser og en for lørdager og søndager.

Organisere Home

Å være organisert for et barn med ADHD omfatter mer enn tidsplaner. Det inkluderer også å ha ditt hjem organisert. Det er byråer som vil komme hjem til deg å organisere ditt hus. Hvis det ikke er mulig for familien å ansette noen, tar noen dager forpliktet til organisatoriske prosessen vil ha sluttresultatet.

Start med barnerommet og begynne å organisere hans dresser skuffer. Ta ut klær som er for små, som er fra en annen sesong, og henge opp så mye klær som du kan. Sett bilder av hver klær element som ligger i skuffene. Dette vil gi barnet ditt et kart over hva klær hører til i hvilke skuffer. Gjør det samme med sine leker. Sett blokker i en bøtte, biler i en annen, og så videre. Sette et bilde av objektet som går i bøtta for enkel opprydding. Forenkle sin seng med en enkel sengeteppet og ark. Hold oppgaver så enkelt som mulig for barnet å oppnå.

Gjør den samme prosessen med hvert rom i huset. Gjør et sted for barnet å gjøre lekser som har alle forsyninger som han trenger for å fullføre leksene sine. Dersom barnet ikke trenger å lete etter blyanter, papir og andre forsyninger, så han vil være i stand til å konsentrere seg om sin oppgave.

Organiser Elementer Barn trenger mest

Gjør den samme prosessen med hvert rom i huset. På kjøkkenet har sunn snacks klar for ham å forberede seg. Hold elementene han trenger i et område avsatt til dette formålet. Det vil tillate ham frihet til å gjøre sunne snacks.

Hvis du er i stand til å holde rutiner og tidsplaner fortsetter i hjemmet vil det være en kilde til trøst for barnet når andre deler av livet føles ute av kontroll. Du vil dra nytte når rutinene gjør morgenen lettere, middagstid jevnere og tiden du har til å tilbringe kjærlig barnet ditt så mye mer verdifulle.