Digidexo.com

Bruker for peppermynte olje kapsler

Peppermynte er en av de mest populære essensielle oljer som brukes for en rekke sykdommer. Den vanligste sykdom som peppermynteolje brukes til å behandle er dårlig. Peppermynteolje kan være i kapselform og inge helhet, brutt fra hverandre eller blandes med vann. Avhengig av typen av problem, vil fremgangsmåter for anvendelse variere. Hvis du trenger å fjerne oljen fra kapselen, kan du bryte den fra hverandre eller sette inn en nål inn i den for å utvinne oljen. Alltid konsultere legen din før du bruker peppermynte olje.

Lindrer symptomer

I tillegg til dårlig fordøyelse, peppermynte kapsler lindre menstruasjonssmerter, luftveisinfeksjon og halsbetennelse og redusere feber, diaré, revmatisme, leddgikt og angst. Følg alle daglige doseringsanbefalinger.

Andre bruksområder

Ufortynnet peppermynteolje kan brukes lokalt på magen for å lindre kvalme, reisesyke og morgenkvalme. Aktuelt program også reduserer hevelser fra skader, lindrer kløe i huden og reduserer symptomer på giften eføy og gift eik. Ikke plasser ufortynnet peppermynteolje direkte på kutt eller brannsår; i stedet, gjelder det rundt det berørte området ved å gni olje inn i huden.

Peppermynteolje kan også plasseres på tungen for en rekke formål. Det kan redusere dårlig ånde, klare tette bihuler og fremme konsentrasjon og mental årvåkenhet.

Bland peppermynte olje i vann og drikk som te å forbedre hukommelse og konsentrasjon. En dråpe av peppermynteolje i vann er et alternativ for å redusere fordøyelsesbesvær.

Varm en kjele med vann med tre dråper peppermynteolje og inhalerer røyken for å avlaste brystet lunger og stoppe en hodepine.

Peppermynteolje kan bli gnidd på og rundt en smertefull tann til å lindre smerte eller blandet med vann og anvendt som et munnvann.

Peppermynteolje kan også blandes inn i malingen før maling for å redusere maling røyk.

Dyr, dyr og insekter

Ikke bare er peppermynte olje effektivt for folk, men det hjelper kjæledyr også. Påfør en liten mengde av peppermynte olje fra en kapsel på en tick og flåtten vil frigi fra huden for enkel fjerning. Bland en dråpe peppermynteolje i en sprayflaske full av vann og spray på dyrets pels å avskrekke lopper og fjerne lukt håret kjæledyret.

Hvis Kakerlakker, mus, edderkopper eller maur er et problem i hjemmet, plassere en bomullsdott dynket i peppermynteolje på strategiske steder for å holde irriterende gnagerne unna.