Digidexo.com

Øvelser for å trimme bryster

Øvelser for å trimme bryster


Trene kan bidra til å forbedre tonen, heis og fasthet av brystmuskulaturen som utgjør brystet. Slike øvelser har en tendens til å gjøre brystene ser større, fastere, rundere og kanskje litt perkier. Men fordi bryst består i hovedsak av fettvev enn muskler, må et vekttap regime være en del av et treningsprogram som søker å trimme brystene.

Forventninger

Spot toning øvelser som er rettet mot brystet og brystområdet har den beste muligheten for å tone og trim brystene. Disse typer oppgaver kan være spesielt nyttig for kvinner som har mistet form og tone på grunn av amming eller alder. Men før du begynner på diett og treningsprogram, bør du rådføre deg med din primære helsepersonell.

Skrivebord Exercise

Noen øvelser er enkle og diskret nok til å gjøre mens du sitter ved skrivebordet på jobben. Skrivebord øvelser er primært isometrisk i naturen, slik at musklene til å jobbe mot seg selv. Mens du sitter ved skrivebordet, kan du prøve å klemme armene innover mot brystet. Tillate pectoral muskler under brystene til kontrakt. Hold spenningen for en liten stund og slipp. Gjøre fem til 10 repetisjoner i en tid da du har et par minutter. Ikke bare er dette en fin måte å tone brystene, men det kan også få ny energi kroppen din.

Hjem Exercise

Noen øvelser er for forseggjort gjøres mens du sitter ved skrivebordet. Disse øvelsene pleier å være isotonisk i naturen, krever musklene til å jobbe mot krefter utenfra som vekter. En utmerket isotonisk trening du kan gjøre hjemme er sommerfuglen. Denne øvelsen krever et par på 2- til 3-kilos hånd vekter. Ligge på gulvet på ryggen. Gripe en hånd vekt i hver hånd og strekker armene rett ut fra sidene med håndflatene vendt opp. Holde armene rett, heve begge armene rett opp til hendene møtes over ansiktet ditt. Senk dem tilbake ned til gulvet. Gjenta denne prosedyren 10 til 15 ganger.

Diett

Mens trening kan hjelpe tone og forme den underliggende muskelvev, for å trimme brystene noen vekttap må være involvert. Hvis dietten din forblir uendret, er det bare å legge til en øvelse regime til din livsstil kan være nok til å hjelpe deg slippe noen pounds, men fordi brystvevet er primært fettvev, vil noen av vekttap må komme fra dette området. Din helsepersonell kan anbefale en kvalitet diett som kan hjelpe deg å miste vekt og trim brystene dine mens du fortsatt får all den næring du trenger for å holde seg friske.