Digidexo.com

Tilbake Bukseseler for Lumbar Issues

Tilbake Bukseseler for Lumbar Issues


Bad ryggsmerter kan stoppe deg i dine spor. Komplikasjoner fra ryggproblemer er vanlig, særlig blant eldre mennesker. Etter et liv med løfting, vridning og bøying, finner du ryggen din hollering på deg. Lavere ryggsmerter, i en del av ryggraden kalt lumbalregionen, er spesielt vanlig. Heldigvis finnes det mange behandlingsalternativer, inkludert ryggbukseseler og støtter. Mens disse tilbehør er ikke alltid nyttig, mange mennesker føler seg mer stabil og støttes med dem.

Corset bukseseler

Korsett stil bukseseler er den vanligste stilen av bukseseler brukes til å lindre ryggsmerter. De virker ved å begrense bevegelsen i ryggraden og gi støtte mens du står og sitter. Disse tannregulering også bidra til å bedre holdning, som kan være en medvirkende innflytelse til ryggsmerter. Disse bukseseler er myk og fleksibel, sjal rundt kroppen, og er vanligvis bæres under klærne.

Stive bukseseler

Stive bukseseler er laget av hard plast og er ment å fullstendig immobilisere ryggraden etter operasjonen, framstilling eller korreksjon av skoliose. Bukseseler spesielt for korsryggen kalles lumbar sacral ortose. Disse bukseseler er laget av en gipsavstøpning av kroppen din, og er designet for å passe tett og stødig. Mens bukseseler er ofte ubehagelig, de er en viktig del av helbredelsesprosessen når ryggraden er skadet eller operert.

Støttende bukseseler

For mennesker med smerter i korsryggen, understreker musklene i korsryggen er det siste en person ønsker å gjøre. Støttebandasjer for å unngå dette ved å fordele belastning til andre deler av baksiden og legemet. Løfte belter, som hjelper å holde ryggen rett mens du løfter tunge laster, er en vanlig form for disse bukseseler. Hvis du jobber en jobb hvor du må løfte tung last, kan du allerede være nødvendig å bruke en av disse for å unngå skade.

Andre back seler

Bukseseler som hjelper andre regioner av ryggen også eksisterer. Disse er som regel større enn tannregulering beregnet for lumbale problemene som de bidra til å støtte andre deler av ryggraden. Hvis du opplever smerter i korsryggen, så vel som andre regioner, spør legen din om en annen stil på brace for dine spesifikke spørsmål.