Digidexo.com

Hva over skranke medisiner kan hjelpe med Cellulitt?

Hva over skranke medisiner kan hjelpe med Cellulitt?


Appelsinhud er en infeksjon forårsaket av Staphylococcus og Streptococcus bakterier. De fleste individer har disse bakteriene som lever på huden deres. Når det er et kutt, skraper eller bryte i huden, kan bakterier inn i såret og forårsake cellulitt infeksjon. Mens appelsinhud er behandles med reseptbelagte medisiner, er det ingen over-the-counter medisiner tilgjengelig for behandling.

Antibiotisk salve

Du kan være i stand til å hindre at bakterier kommer inn i kroppen og forårsaker cellulitt ved å bruke en over-the-counter antibiotisk salve. Men når appelsinhud infeksjon har startet, er reseptbelagte medisiner er nødvendig.

Symptomer

Symptomer på cellulitt kan være feber og frysninger; muskelsmerter; en sår som er rød, varm og øm å ta på; og tretthet.

Diagnose

Diagnostisering av appelsinhud er vanligvis gjøres ved å ta en blodprøve og kjører en komplett blodprosent test for å fastslå om bakteriene er til stede. Legen din kan også ta en prøve av det infiserte området og få den testet for å fastslå den eksakte stamme av bakterier tilstede.

Komplikasjoner

Cellulitt er en alvorlig bakterieinfeksjon. Uten rask behandling, kan bakteriene inn i blodstrømmen og dypere lag av huden. Venstre ubehandlet, kan cellulitt være dødelig.

Behandling

Appelsinhud er vanligvis behandles med antibiotika. Når antibiotika medisiner ikke klarer å kurere infeksjonen, sykehusinnleggelse og intravenøs antibiotika kan være nødvendig.