Digidexo.com

Hva er Mini gebiss Inplants?

Hva er Mini gebiss Inplants?


Mini-tannimplantater, eller MDI implantater, er titanimplantater brukes som en base for proteser. Implantatene er små, med en diameter som er omtrent på størrelse med en tannpirker. Implantatene funksjon med en ball og socket med en O-ring som holder proteser på plass. Mini-tannimplantater utfører samme funksjon som den opprinnelige roten av en persons € ™ s tann.

Mini-protese implantater

Mini-protese implantater er en av tre typer implantater, og er mindre enn midi, hybrid og standard varianter. Det er fire lengder av mini-protese implantater: 10, 13, 15 og 18 mm. Implantatene er brukt i områder hvor det var små tenner, premolar tenner eller en manglende tann i et smalt område. Ifølge Consumer Guide to Dentistry, er mini-protese implantater vanligvis brukes i underkjeven.

Placement

I motsetning til andre tannimplantater, installere mini-tannimplantater er vanligvis en ett-trinns prosess. Den minimalt invasive kirurgiske prosedyren er gjort under lett anestesi i en Doctora € ™ s kontor. Tannlegen plasserer implantater i kortikale eller kjevebenet ved å bore et hull, og deretter skru dem i. Proteser gå på toppen av mini-tannimplantater.

Suksess priser

Mini-protese implantater anses langvarig eller permanent fordi, med riktig oral hygiene, kan implantater vare i mange år. Ikke alle er en kandidat for mini-protese implantater. Det er visse faktorer som forårsaker mini-protese svikt eller komplikasjoner, inkludert tung drikking eller røyking, medisinske tilstander som Alzheimerâ € ™ s eller diabetes, eller kjeve kreft. Svikt eller komplikasjoner også forekomme hos pasienter som fortsatt vokser eller vise tenner knuger.

Mini-protese Implant Betraktninger

Et individ må rengjøre og vedlikeholde mini-implantater akkurat som han ville hans naturlige tenner. Ifølge Atkinson Dental Clinic, en kosmetisk og generell tannbehandling leverandør i Rolla, Missouri, når mat og bakteriell rusk som kalles plakk ISNA € ™ t fjernet, tannkjøttet bli betent og tvinge implantat er O-ringer for å miste oppbevaring. Rengjør mini-tannimplantater ved hjelp av en spesialdesignet tannbørste som forsiktig fjerner rusk. Kostnaden for en enkelt implantat varierer. Ifølge Consumer Guide to Dentistry, men en enkelt implantat koster $ 1000 til $ 5000 som i 2011.