Digidexo.com

Hjelp til personer med No Prescription Drug dekning

Farmasøytiske pasienthjelpeprogrammer er etablert av legemiddelfirmaer for å hjelpe folk som ikke har helse eller reseptbelagte stoffet dekning. Hvert program er administrert av et annet selskap, og generelt, følger inntekt retningslinjer fastsatt av den føderale regjeringen.

Pfizer Pasient Assistance Program (PAP)

Denne pasienten assistanse program (PAP) inneholder flere komponenter, inkludert gratis reseptbelagte medisiner gjennom legens kontor, gratis Pfizers medisiner for de som nettopp har mistet jobbene sine og som er kvalifisert, gratis Pfizers medisiner som du kan få gjennom en deltakende samfunn helsesenter i din posisjon og gratis Pfizers medisiner tilgjengelig for deg gjennom ditt sykehus. Pfizer gir en spareprogram for sine medisiner på apoteket, refusjon støttetjenester og appellerer hjelp for dem som bære forsikring, pluss gratis Pfizers medisiner for kvalifisert uforsikrede og underinsured pasienter (First Resource). De har to ekstra programmer som tilbyr de samme ressursene som First Resource, Pfizer Bridge Program og Pfizer RSVP program. Hvert program dekker en bestemt gruppe av Pfizer-produserte reseptbelagte medisiner. Hver krever at du møter husholdnings inntekt retningslinjer eller være i stand til å bevise økonomisk motgang. Ingen vil hjelpe med alle medisiner produsert av Pfizer, men hver inneholder en liste over dekket medisiner. Søkere er pålagt å innhente og fylle ut en søknad, gi skriftlig dokumentasjon av sin inntekt for året før, og en aktuell betale stump. Legen må fylle ut en del verifisere at du tar en av de medisiner på Pfizer-listen. Når du har sendt inn skjemaet, vil du bli varslet om du kvalifiserer til å delta eller ikke.

RX Assist PAP

RX Assist dekker medisiner produsert av Astrazeneca. Dette PAP bidrar til å gi gratis eller rimelige Astrazeneca medisiner til lav inntekt pasienter, noe som betyr at du må bevise at du oppfyller føderale retningslinjer husholdningenes inntekt. For å kvalifisere for RX Assist, må inntekten faller minst 200 prosent under den føderale fattigdomsgrensen, og du kan ikke være mottar resept dekning fra enhver kilde som er privat eller offentlig. Du må ikke ha resept dekning under noen helseforsikring plan, og du må være en borger av eller bosatt i USA. For å søke, må du inkludere bevis på inntekt, fornektelse brev fra forsikringsselskaper eller Medicaid, en skriftlig resept for medisiner (e) du trenger fra din lege og signert pasientsamtykkeerklæringer.

Partnerskap for Prescription Assistance (PPA)

Partnerskap for Prescription Assistance (PPA) hjelper kvalifiserte pasienter å få reseptbelagte medisiner uten kostnad eller til en redusert kostnad. I motsetning til de ovennevnte programmene, fungerer PPA med mer enn én farmasøytisk selskap for å hjelpe kvalifiserte pasienter innhente nødvendige resepter. PPA samarbeider med leger, pasientadvokatprogrammer og grupper i samfunnet til å hjelpe de som er kvalifisert for å få medisiner de trenger. De co-betaling programmer inneholder en liste over 20 organisasjoner som hjelper pasienter som har kvalifisert seg ved å gi økonomisk bistand. Folk kvalifisert for Medicare og Medicaid / CHIP programmer kan også motta hjelp fra PPA. PPA aksepterer reseptbelagte spare kort fra flere programmer som administrerer rabatt narkotika kort programmer. Dette programmet gir flere måter for kvalifiserte deltakere til nytte, som sprer kostnaden av reseptbelagte medisiner fra legemiddelfirmaer til ideelle organisasjoner til statlige og føderale programmer.

Du kan kontakte flere andre reseptbelagte assistanse programmer, noen drives av farmasøytiske selskaper og andre som tar form av en reseptbelagte besparelser kort som gir deg rabatter på bekostning av dine medisiner.

GlaxoSmithKline er et farmasøytisk medlem av Partnerskap for Prescription Assistance. Du kan kontakte dem på pparx.org eller (888) 477-2669 for valgbarhet informasjon (se referanse 3). Sammen Rx Tilgang hjelper folk med prisen for sine resepter. Du må overholde retningslinjene for valgbarhet og være en borger eller juridisk bosatt i USA Besøk deres hjemmeside på togetherrxaccess.com eller ringe deres gratis nummer på (800) 250-2839. Trengende Meds bistår mennesker som ikke klarer å ha råd til sine medisiner. Besøk deres hjemmeside på needymeds.com. The National Association of fylker i forbindelse med Caremark, Inc. tilbyr reseptbelagte assistanse. Besøk deres hjemmeside på naco.advancerx.com eller ringe dem på (877) 321-2652 (se referanse 3, side 4, 5).