Digidexo.com

Hva er farene ved å spise Konkurranser?

Hva er farene ved å spise Konkurranser?


Spise konkurranser har utviklet seg fra fylkes rettferdig kuriositeter til internasjonale publikumsarrangementer. En California mann tok 2011 toppremien på den årlige Nathan berømte konkurransen foran en massiv ESPN seerne ved inntak av 62 pølser og boller på 10 minutter. Men senere evalueringer av leger og forskere skissere farene ved konkurranser, siterer ikke bare de fysiske farene, men også psykologiske bekymringer i meldingene konkurranser sender.

Emergence of Eating Konkurranser

Spise konkurranser er big business for konkurrenter, sponsorer og sport nettverk. Profesjonell spising har blitt en seriøs aktivitet med en voksende fanskare og økende premiepenger. The International Federation of Competitive Eating fremmer og overvåker spise konkurranser av pølser, hamburgere, brats, ris baller og ku hjerner rundt om i verden.

Treningsmetoder

Deltakerne trener seg selv til psykologisk slå av signaler som sendes til hjernen fra magen som indikerer fylde. Trening er langsom og metodisk, til slutt slik at konkurrenter til å strekke magen, som gjør det en svekket og løs bag i stedet for en avtale muskel-organ. Strukket utover sin grense, magen ikke lenger sender mat umiddelbart på sin vei gjennom fordøyelseskanalen.

Psykologiske Farene

I 2007, University of Pennsylvania School of Medicine undersøkte kortsiktige effektene av å spise konkurranser og konkluderte med at studier på langsiktige helseeffekter samt de psykologiske farene ved konkurranser er nødvendig. Offentlige helsemyndigheter er opptatt av den markerte økningen i overvekt og overspising i løpet av de siste 20 årene, heve bekymring for meldingene konkurranser sender til allmennheten.

Fysiske farer

Spise konkurranser kan påvirke konkurrenter på kort og lang sikt. The University of Pennsylvania Studien identifiserte kortsiktige farer inkludert magen perforering, vann rus, risiko for aspirasjon etter oppkast og kjeve brudd. Magen lammelser kan oppstå og føre til kronisk fordøyelsesbesvær, kvalme og oppkast, og gastrektomi. Deltakerne må måle mat på en jevnlig basis for å unngå vektøkning - diligence som kan Wain med alderen og resultere i sykelig fedme, en fare som øker med alderen.