Digidexo.com

Gratis Online Anger management aktiviteter

Lære å kontrollere din reaksjon på anger management er en vanskelig oppgave å gjennomføre. Siden det er nesten umulig å fullstendig eliminere situasjoner, steder og mennesker som kan gjøre deg sint, er det viktig å lære å ta kontroll over dine reaksjoner på disse stimuli.

Anger management kurs er populære over hele verden, de lærer mestringsstrategier og styringsmekanismer som bidrar stanse strømmen av sinne. Hvis du ikke kan eller ikke har tilgang til en anger management kurs, kan du finne noen online ressurser for gratis som vil hjelpe deg å lære å kontrollere sinne.

Ledelsen

Den beste måten å begynne å administrere ditt sinne er å lære hva du kan endre i styringsprosessen. Du bør ta en egenvurdering som detaljer hvor godt du administrere sinne, eller forteller deg om du trenger å endre hvordan du håndterer den. Se i undersøkelsen anger management i avsnittet, som spørreundersøkelser er nyttig ved at de plasserer deg i simulerte situasjoner og spør deg hvordan du skulle håndtere disse situasjonene. De deretter detalj hvordan du håndterer din vrede og gi nyttige tips om hvordan du endrer atferd for neste gang, hvis det er nødvendig. Prøv å svare på disse spørsmålene så ærlig som mulig for å få en detaljert og ærlig bilde av hvordan du håndterer din vrede.

Mestring

Når du er kjent med hvordan du vanligvis håndtere sinne, kan du finne måter å takle sinne uten å klare det i destruktive eller fremmedgjørende måter. Det er mange nettsteder som kan fungere som ressurser for å lære effektive måter å takle sinne, som Anger Management Tips i seksjonen referanser, noe som gir tips om hvordan å takle sinne og øvelser for å øke din toleranse for andre i situasjoner som gjør du sint. Et annet nyttig nettsted er tilgjengelig som Anger Administrasjonsressurser i Resources, som gir gratis anger management tips og forvaltningsplaner med å kontrollere sinne.

Reduksjon

Noen nettsteder tilbyr nyttig informasjon på måter å redusere din reaksjon på sinne gjennom stress relief tips, historier eller mosjon tips. Nettsteder som The Happy Guy, oppført under referanser, tilbyr alt fra vitser og anekdoter til historier og dikt, mens Stress Management, under avsnittet, gir informasjon om hvordan du kan redusere og ledelse stress.