Digidexo.com

Hvordan finne ut om Fenoler er Utføring ditt barns atferd

Fenoler er en kjemisk eller eiendom i matvarer som forårsaker gjær å vokse i kroppen og kan ha dramatiske effekter på barndommen atferd. Hyperaktivitet og uventet søvnighet er vanlige. Ved å eliminere visse matvarer i minimum seks uker kan se forskjell og hjelpe barnet unngå allergi hud testing. Bruk følgende retningslinjer for å avgjøre er barnet ditt kan ha en fenol følsomhet for gluten allergi. Bare noen få enkle kosthold endringer kan ha en intens effekt på barns atferd og generelle følelsen av velvære.

Hvordan finne ut om Fenoler er Utføring ditt barns atferd

Hvordan finne ut om Fenoler er Utføring ditt barns atferd

•  Vurdere barnet ditt ved å stille følgende spørsmål:

Har barnet ditt en oppblåst mage, spesielt etter å ha spist?
Har barnet ditt bruker mye tid på badet?
Har de klager over "kløende" eller plaget innsiden?
De får trøtt etter å ha spist pizza eller pasta?
De får hyper etter å ha spist rosiner, epler eller druer?
Har de begjærer kjeks og småkaker mer enn vanlig?

Eliminer de matvarer i minst seks uker. Du kan ikke jukse enda en gang, eller du må starte helt på. Det kan virke som en lang tid, men det er nok av kjempegode substitutter, og du skal gjøre en stor tjeneste for ditt barns helse.

Erstatt de uakseptable matvarer med gluten-fri brød selges på helsekostbutikker og mer vanlig ved ordinære dagligvarebutikker. Les etiketter for gluten. I stedet for de vanlige snacks prøve gulrøtter og peanøttsmør, erter og streng ost, kalkun kuber og ost crumbles og frukt som ikke produserer gjær i systemet. Unngå rosiner, epler og druer.

Husk dette: hvis ungen craves det, klippe det ut! Det kan være et sikkert tegn på en allergi som kan påvirke atferd og generelle følelsen av velvære. Husk også å holde seg til seks ukers prøveperiode for ekte resultater.

Den ekstra innsats fra din side for å følge nøye med ditt barns kosthold kan ha en stor effekt på atferd. Allergi og gjær-produserende matvarer kan føre til atferd feildiagnostisert som Attention Deficit Disorder og Cøliaki.

Forskning nettsteder som www.GFCFdiets.com for støtte grupper og ytterligere informasjon om dette temaet.