Digidexo.com

Hvordan å gjenoppbygge intern rensing

Hvordan å gjenoppbygge intern rensing


Å gjøre en rens kan fremkalle bilder av modeller og filmstjerner. Men å gjennomføre en detox på kroppen din er en sunn praksis som alle kan prøve, uavhengig av kjendisstatus. En intern rens betyr ikke sulte deg selv på en gimmicky diett, men å lytte til kroppen din og rensing din kolon av avfall som kan ha vært ventet lenge på. Et kolon rens kan forbedre fordøyelsen, klare opp huden, og også hjelpe deg å miste vekt.

Bruksanvisning

•  Ta en rensende supplement. Det er mange på markedet. Se etter en som er rik på næringsstoffer og vitaminer for å støtte systemet mens du renser. Ta et supplement er en god måte å starte en intern rens, men sikre at du suppler med andre tiltak som sunn mat og mosjon. Urtene i et supplement vil hjelpe kroppens naturlige rensing, ikke utføre hele rens for deg.

Exercise, men vær forsiktig med deg selv. Fordi du vil være i endring fra din vanlige diett av tyngre mat, er det best å ta lette turer og gjøre mild strekk i stedet for hard trening. Bevegelsen vil hjelpe kroppen din å kvitte seg med giftstoffer i tandem med de andre trinnene for ditt rensing diett.

Drikk rikelig med vann og spise sunn mat. Noen mener å sulte deg selv og drikker kun rene fruktjuicer er nøkkelen til å rense ut systemet. Andre mener å spise fire eller fem små, sunne måltider om dagen i løpet av en rens er akseptabelt. Det viktigste er å lytte til kroppen din. Det er vanligvis best å unngå mat med store mengder hvete, sukker, koffein, melkeprodukter, gluten, alkohol og konserveringsmidler. I stedet, spise frisk frukt og grønnsaker, brun ris, urtete, soya eller ris melk, nøtter, frø, bønner og andre korn som hirse og bokhvete.

Ha et kurs av lymfedrenasje massasje. Hvis du er forberedt på å dele ut litt ekstra penger, disse er verdt investeringen. En lymfatisk massasje bidrar til å regulere lymfeknutene - ". Kroppens rørsystemet" hva noen kaller Restimulating systemet gjennom massasje bidrar til å eliminere overflødig væske, metabolske avfall og giftstoffer fra kroppen; transporterer næringsstoffer til cellene; og øker metabolsk effektivitet, ifølge nettstedet BalanceTheClinic.com. Massasje er spesielt effektiv når etterfulgt av et kolon.

Ha en colonic. Igjen, dette er noe som kan ha en ganske høy pris, men kan være verdt investeringen. Ideen om å ha rør plasseres inn i deg er ikke den mest trøstende tanke for de fleste, men hvis du ønsker langsiktige resultater, kan det være verdt det. Se etter klinikker med høyt utdannede ansatte som gjør at du føler deg komfortabel. En colonic anbefales spesielt etter et kurs av lymfedrenasje massasje. Begynn med et kurs på tre, og vedlikeholde med en colonic hvert år eller to, avhengig av din livsstil og kostvaner.