Digidexo.com

Hva slags Over-the-Counter medisin å ta for en blære infeksjon?

Blære infeksjoner, eller urinveisinfeksjoner (UVI), kan oppstå av mange grunner. Samleie er den vanligste årsaken til blære infeksjoner blant kvinner. UTI kan også skje når en person som holder tilbake urinering i lang tid, og når en person som er utsatt for en infeksjon blir utsatt for potensielle infeksjonsmidler, slik som offentlige toaletter. Selv om det ikke alvorlig i seg selv, kan UVI bli problematisk når de blir neglisjert i de tidlige stadier.

Over-the-counter medisiner

Siden UTI er en infeksjon, er den første linjen i behandling vanligvis antibiotika. Men antibiotika krever en resept fra lege. Noen ikke-antibiotiske over-the-counter behandlinger er tilgjengelig for UVI, men disse stoffene generelt behandler bare symptomene på UVI og ikke den underliggende årsaken. Phenazopyridine hydroklorid er en av de disse over-the-counter narkotika, og i henhold til Vaden Health Center ved Stanford University, er det effektivt ved behandling av symptomer på en UTI. Phenazopyridine hydroklorid går den kjemiske navnet på HCL. Velkjente markedet merkenavn er Pyridium, Prodium, Uristat og Azo-Standard. Disse stoffene kan bidra til å behandle symptomer som haster, og hyppighet av vannlating og svie. De jobber også som smertestillende.

Andre tilgjengelige medikamenter inkluderer Hortensia kapsler, Cystex og Cranactin, som er basert på tranebær ekstrakter. Disse tranebær ekstrakter kan være effektiv på å hjelpe til å rense kroppen for UVI, samt behandling av symptomer. Ifølge Life Extension, drikke åtte glass tranebærjuice daglig når du har en UTI kan kurere enkle en enkel infeksjon ved å hindre bakterier i å feste seg til urinveiene er fôr. Siden drikker så mye tranebærjuice kan være vanskelig, disse tranebær ekstrakt piller som mål å tjene samme formål.

Forebygging

Mens over-the-counter narkotika kan være effektiv mot UVI og symptomer, er det også viktig å ivareta årsakene til infeksjoner. Dette øker utvinningsgraden og lar de over-the-counter medisiner for å fungere bedre. Hold blæren rene ved å skylle nyrene ved naturlige metoder. Drikk minst 10 glass vann om dagen. I tillegg drikker bearberry juice og tranebærsaft, som er kjent for å bidra til filter infeksjon fra nyrene.

Early Detection

Over-the-counter narkotika fungerer best når intensiteten for smitte er lav. Når infeksjonen blir verre eller sprer seg til andre kroppsdeler (ubehandlet UVI kan lett spre seg til nyrene), kan disse stoffene ikke være nyttig. Disse stoffene fungerer best når en pasient er godt informert om symptomer på en blære infeksjon og hva stoff å ta for hva tilstand.