Digidexo.com

Botemidler for menneske Allergi mot Horses

For folk som elsker hester, å være allergisk mot dem er ikke en lett situasjon å takle. Avhengig av årsaken til allergi, kan symptomer inkluderer kløe i øyne, nese og hud; rennende øyne; utslett eller elveblest; nysing eller hoste; pustevansker eller astmaanfall. Et par forskjellige ting kan føre til reaksjoner, de vanligste er dander, midd og hestens urin. Disse tre tingene kan tas opp og den personen som normalt ville lider av allergi kan assosiere med hestene uten ubehag.

Forebyggende tiltak

For mildere allergi, kur være så enkelt som å eliminere så mye som mulig av ting som utløser allergi. Rengjør og desinfiser enhver kjøreutstyr som de saler, ridehansker og rideklær. Hold hesten stall så ren som mulig, spesielt hvis allergi er å urin. For alle som opplever astmaanfall, ved hjelp av en inhalator før vi går i stall er et godt forebyggende tiltak.
For de som ennå å kjøpe en hest eller har et valg i hva du skal ri, velg en krøllete håret hest, som de ikke føre til allergier som andre hester gjøre.

Medisinering

Behandling av allergi mot hester kan være det samme som å behandle eventuelle andre allergier. Du kan ta antihistaminer eller kortikosteroider før du kommer i kontakt med hesten. Rådfør deg med en lege før du tar medisiner for å få den rette for symptomene.
Du kan bruke desensibiliserende behandlinger som vil hindre følelsen symptomene. Igjen, bør disse diskuteres med helsepersonell.

Kosttilskudd

Vitamin C er en kur for mange plager, inkludert denne. Tar 1000 mg kan være nok, men det bør tas i henhold til alvorlighetsgraden av symptomene. Tar mer kan være nødvendig dersom allergi er alvorlig, og fordi dette vitaminet er en som naturlig renner ut av systemet hvis ubrukt, ingen skader på kroppen. Naturlig vitamin C-tilskudd er tilgjengelige, men legene anbefaler også å øke mengden i kosten også. Sitrusfrukter har høye nivåer av vitamin C.