Digidexo.com

Hvordan å miste vekt på Tummy med hjem rettsmidler

Hvordan å miste vekt på Tummy med hjem rettsmidler


Å miste vekt rundt midsection er ikke et uvanlig ønske blant mange amerikanere. Faktisk, det er hele vekttap sytems, kropps renser og treningsprogrammer tilpasset rundt målet om å miste magen vekt. Men før du investerer i krasje dietter eller kostbart treningsutstyr, det er mange måter å gå ned i vekt på magen som krever ingen stor økonomisk investering. Nedenfor finner du noen gode tips.

Spise mer protein

Statistikk har vist at dietter som er høyere i protein og lavere i karbohydrater enn FDAs næringspyramiden anbefaler kan føre til vekttap mer målrettet mot magen, ifølge Fakta om Fitness. De anbefaler å spise protein til hvert måltid.

Spise mer fiber

Mens det kan virke rart å legge bulk til kosthold, er fiber en flott måte å redusere appetitten og rense kroppen for overflødig giftstoffer. Et mellommåltid som er høy i fiber, som et eple eller noen kli frokostblandinger, kan hjelpe deg å holde full mellom måltidene.

Kardiovaskulær Øvelse

Ifølge Mayo Clinic, kan du ikke spot-redusere fett på magen. Imidlertid vil tonet abs være synlig når kroppen fett reduseres. Kardiovaskulær trening er en fin måte å øke hastigheten på stoffskiftet og brenne ekstra kalorier, bidrar til å redusere fett på kroppen. Du kan gjøre dette hjemme ved løping, jogging eller etter en aerobic video.

Styrketrening

Mens cardio er en god start, er å miste vekt rundt midsection sterkt akselerert av styrketrening. Styrketrening bygger og toner musklene, som igjen forbrenner overflødig fett på kroppen, spesielt rundt midsection. Alt du trenger å vekt tog hjemme er lett hånd vekter eller til og med tunge gjenstander som hermetikk. Du kan også gjøre magen-toning øvelser, som crunches, for å bidra til å bygge og tone magemusklene.