Digidexo.com

Hvordan bruke blåbær å behandle trombose

Hvordan bruke blåbær å behandle trombose


Trombose er karakterisert ved dannelsen av blodpropper i blodet, å blokkere blodstrømmen og eventuelt forårsaker en emboli, som i sin tur kan frembringe et slag. Blåbær inneholder anti-oksiderende stoffer som kan øke blodsirkulasjonen og styrker veggene i vener og arterier. Dette bær kan være en trygg og naturlig måte å behandle trombose.

Bruksanvisning

•  Fortell legen din at du ønsker å bruke blåbær å behandle trombose. Blåbær kan reagere negativt med en rekke medisiner, inkludert de som kan tynne blodet eller lavere blodsukker nivåer.

Bruk blåbær ekstrakt, som er den mest potente form av blåbær tilgjengelig. Suspendert i alkohol for å bevare de anti-oksidanter og anthocyanidins som fremmer sunn blodsirkulasjon, kan blåbær ekstrakt bli absorbert raskere i blodet, og kan produsere raskere resultater enn kapsler eller te. Bruk 80 mg. av blåbær ekstrakt i løpet av dagen ved å tilsette den til destillert vann eller andre drikkevarer.

•  Prøv blåbær i andre flytende former, for eksempel en juice eller te. Som med blåbær ekstrakt, kan flytende former av blåbær inn i blodbanen på en raskere hastighet enn den faktiske bær, som inneholder store mengder fiber som kan forsinke absorpsjonen. Du kan også legge til blåbær ekstrakt til te og juice for å gjøre en potent cocktail.

Drikk destillert vann når du bruker blåbær å behandle trombose. Dehydrering kan bremse blodsirkulasjonen og øke muligheten for en blodpropp. Ved å drikke minst 8 til 10 august-oz. glass vann per dag, kan du sikre at anthocyanidins i blåbær skal transporteres mer effektivt gjennom blodet.

overvåke utviklingen med trombose ved å planlegge en oppfølging besøk med legen din. Du kan finne ut om blåbær fungerer, og om du skal fortsette å behandle trombose denne måten.

Tips og advarsler

  • Tørkede blåbær kan rekonstitueres inn frisk seg ved å koke dem i destillert vann i 10 minutter, og deretter la dem avkjøles til romtemperatur.
  • Blåbær ekstrakt bør ikke tas i store mengder, eller over en lengre periode. Blåbær planten inneholder tanniner, som kan bygge opp over tid i kroppen, til slutt bli giftig.