Digidexo.com

Ideer for å øke din fysiske Høyde

Ideer for å øke din fysiske Høyde


Mye av om noen er høy eller ikke bare avhenger av genetikk. Hvis du har høye foreldre, er det svært sannsynlig at du vil være høy, også. Hvis foreldrene dine er på den korteste siden, har du sannsynligvis vil være for. Men hvis du fortsatt vokser og ønsker å gi deg selv en sjanse til å øke din høyde, er det flere ting du kan gjøre.

Diet

En måte som du kan oppmuntre høydevekst er å konsumere en godt balansert kosthold med alle de riktige næringsstoffene. En diett rik på sink, uløselig og løselig fiber, protein, vitamin D og vitamin A kan være svært gunstig for å fremme vekst. Spise en diett som er full av hele korn, grønnsaker, frukt, frø, nøtter, melkeprodukter, kylling, biff, sjømat og egg. Det kan også hjelpe å spise mange små måltider om dagen i stedet for mindre måltider av større porsjoner. Tror mellom seks til syv små måltider på daglig basis for optimal vekst. Dette er for å hindre at legemet fra å inhibere veksthormon strømmen i blodbanen, som er vanlig fra forbruk av større måltider.

Sleep

Å få nok søvn hver natt (ca 8 timer, hvis mulig) er også avgjørende for å vokse høyere. Hvis du får nok hvile om natten, kan det roe hjernen, noe som resulterer i den aktivt emitting veksthormoner under normale våkne timer. Trøtte hjerner kan føre til inaktive hypofysen, som deretter fører til utgivelsen av reduserte veksthormoner.

Fitness

Holde fysisk form er også nøkkelen til å øke fysisk høyde. Mange øvelser er rettet mot å bedre høyde, spesielt de som involverer stretching. Noen øvelser som er effektive for høyde inkluderer oppoverbakke løping, 400 meter spurter, rask trapp klatring, knebøy repetisjoner og tunge vektløfting. Dessuten var mer intens og tøff en trening er, desto mer hyppig og kraftig kroppens frigjøring av veksthormonet. Yoga kan også være nyttig for å oppmuntre til forlengelse av ryggraden, og derfor økende høyde.

Å spise før sengetid

Ikke bare er å spise før sengetid dårlig for midjen, også er det dårlig for å øke din fysiske høyde. Hvis du spiser en stor middag innen 2 timer kommer til å sove for natten, vil det ikke hjelpe deg i å øke din høyde på grunn av det faktum at kroppen avgir høyere veksthormon beløpene innenfor de første 2 timene av nattesøvnen. Som et resultat av tunge måltider spist 2 timer før sengetid kan undertrykke økt nivå av hormon. Det er også viktig å aldri hoppe over måltider, som også kan hemme økt vekst hormon nivået.

Sko

Hvis du er frustrert over at du ikke vokser høyere, eller er forbi den voksende fasen av livet, vurdere iført høyde økende fottøy, for eksempel heis sko. Disse sko er utstyrt med fortykkede sålene, og som et resultat gir en umiddelbar høyere utseende. Sålene er vanligvis laget av gummi, tre eller plast.